16/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο 50 Cent ετοιμάζει την …αντεπίθεσή του, που θα τον καταστήσει απόλυτο κυρίαρχο της μουσικής σκηνής!

Ο ράπερ την προηγούμενη βδομάδα κυκλοφόρησε το “The Big 10”, ένα νέο mixtape με το οποίο γιορτάζει τα σχεδόν δέκα χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του “50 Cent is the future”, του πρώτου mixtape της καριέρας του.

Ο 50 Cent είναι ενθουσιασμένος με την αποδοχή που έχει γνωρίσει η μουσική του όλα αυτά τα χρόνια παγκοσμίως, αλλά και οι καλλιτέχνες τους οποίους έχει προωθήσει μέσα από τη δισκογραφική του εταιρεία. Τώρα προωθώ τη μουσική και τους καλλιτέχνες μου σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό κάνω. Και είμαι ακόμα στο ξεκίνημα. Ετοιμαστείτε για την απόλυτη κυριαρχία μου στον χώρο. Είμαι ο βασιλιάς των δρόμων”, ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter.

Ο ράπερ χρησιμοποιεί το νέο του mixtape προκειμένου να γνωρίσει στο κοινό νέους καλλιτέχνες όπως η Paris, που συνεργάζεται με τον 50 Cent στο τραγούδι “Queens, NY”. Έχω μια νέα καλλιτέχνιδα. Την Paris. Η δική της δουλειά πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα μετά το “The Big 10”. Δούλεψε «σιωπηλά» για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν υπογράψω συμβόλαιο μαζί της. Κατάγεται από το Queens. Είναι ευκολότερο για μένα. Στο στοιχείο μου, στο υλικό που καταλαβαίνω. Γνωρίζω, εν μέρει, κάθε ιστορία που αφηγείται. Τη γνωρίζω”, δήλωσε ο ράπερ στο XXLMag.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here