21/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Στις 25 Απριλίου προγραμματίζει να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ η Jennifer Hudson.

Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια πριν από δέκα μέρες παρουσίασε ένα από τα νέα τραγούδια της ζωντανά στην αμερικανική τηλεόραση, στην εκπομπή της πασίγνωστης Oprah Winfrey, στην οποία έκανε, φυσικά, και δηλώσεις.

Είμαι ενθουσιασμένη με το νέο  μου άλμπουμ. Είναι σαν αναγέννηση για μένα, αντικατοπτρίζει κεφάλαια της ζωής μου. Το τιτλοφόρησα “I Remember Me”, εξαιτίας της «περιπέτειας» στην οποία βρίσκομαι”.

Η ζωή πολλές φορές σε εκπλήσσει, άσχετα από τα σχέδια που έχεις κάνει. Οι θαυμαστές μου είναι πιστοί, αισθάνομαι ότι συμμετέχουν στην «περιπέτειά» μου και ανυπομονώ να τους παρουσιάσω το νέο μου άλμπουμ”, δήλωσε η Jennifer.

Ο τίτλος του άλμπουμ προέρχεται από ένα ποίημα της Jennifer που μελοποίησε με τον Ryan Tedder και θα υπάρχει στο νέο της δίσκο. Στα νέα τραγούδια της Hudson έχουν συνεργαστεί μεγάλα ονόματα του χώρου όπως οι Alicia Keys, Swizz Beatz, Rich Harrison, Ne-Yo και Stargate.

Για το νέο άλμπουμ της τραγουδίστριας δηλώσεις έκανε και ο Sir Clive Davis, κεντρικό διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας της : “Η Jennifer είναι η φωνή της νέας γενιάς που κυριολεκτικά απογειώνεται στο δεύτερο άλμπουμ της”.

Η Jennifer εκπληρώνει όλες τις υποσχέσεις που είχε δώσει και όλες τις προφητείες που έλεγαν ότι θα μείνει στην ιστορία ως μία από τις μεγαλύτερες φωνές της εποχής μας”, ολοκλήρωσε ο Clive Davis, ενθουσιασμένος από τα νέα τραγούδια της Hudson.

Το πρώτο single από το “I Remember Me”, με τίτλο “Where You At”, κυκλοφόρησε μόνο σε ψηφιακή μορφή ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί αν θα είναι αυτό που θα κυκλοφορήσει και σε «φυσική» μορφή ή κάποιο άλλο από τα δέκα τραγούδια του cd, που είναι τα εξής:

No One Gonna Love You
Angel
Where You At
I Remember Me
Everybody Needs Love
Why Is It So Hard
Don’t Look Down
Feeling Good
I Got This
Believe

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here