2/7/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Το πέμπτο άλμπουμ της καριέρας του ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ο Lemar τους προσεχείς μήνες, πιθανότατα τον Σεπτέμβριο.

Το άλμπουμ είναι έτοιμο στο μεγαλύτερο μέρος του και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μένουν κάποιες ελάχιστες τελευταίες πινελιές που θέλει να προσθέσει ο καλλιτέχνης πριν κυκλοφορήσει τη νέα του δουλειά, για την οποία ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ο τίτλος.

Ο Lemar θέλοντας, ίσως, να έχει και μια πρώτη γεύση από τις αντιδράσεις του κοινού στα νέα του τραγούδια, προσφέρει σε πέντε τυχερούς την ευκαιρία να τα ακούσουν πρώτοι. Γι’ αυτό και καθένας μπορεί να στείλει τη συμμετοχή του και να ελπίζει στη θεά τύχη να κληρωθεί. Η ακρόαση θα γίνει μετά τις 9 Ιουλίου σε άγνωστη, ακόμα, τοποθεσία του Λονδίνου, με τον Lemar να βρίσκεται μεταξύ των τυχερών και να εξηγεί για τη δημιουργία των κομματιών.

Το πρώτο κομμάτι που έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό, έχει τίτλο “Invincible”. Ο Lemar το διέρρευσε μέσω του site του πριν λίγες μέρες και θα το ερμηνεύσει ζωντανά στο Stoke Festival, ενώ η επίσημη κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τις 12 Αυγούστου. Για το κομμάτι, που είναι απόλυτα στο κλίμα της εποχής, μίλησε ο καλλιτέχνης στο Digital Spy : “Η ένωση σε κάνει ανίκητο (invincible). Όταν οι καιροί είναι δύσκολοι, πρέπει να ενώνεσαι και να γνωρίζεις τις αρχές σου”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Lemar…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here