26/1/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Οι Blink-182, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους άλμπουμ με τίτλο “Neighborhoods” τον περασμένο Σεπτέμβριο, ξεκίνησαν δουλειά για το επόμενο άλμπουμ τους, καθώς ο μπασίστας του συγκροτήματος Mark Hoppus δοκιμάζει νέες μελωδίες στο σπίτι.

Τα τραγούδια που θα περιλαμβάνονται στο νέο άλμπουμ, αναμένεται να αποτελέσουν μια …φυσική συνέχεια του Neighborhoods, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα ότι ο ήχος των νέων κομματιών των Blnk-182 θα είναι σε παρόμοιο ύφος ή θα διαφοροποιηθεί και πόσο.

Είναι πραγματικά πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε κάτι. Προς το παρόν, όλο το υλικό που έχω είναι «σκόρπιες» μελωδίες, συγχορδίες και ιδέες”, δήλωσε ο Hoppus στο περιοδικό Kerrang!. “Δεν έχω ακόμα τίποτα που να είναι σε κατάσταση να αποκληθεί «τραγούδι». Πρόκειται περισσότερο για μελωδίες και ιδέες που έχω γράψει παίζοντας με την κιθάρα στο σπίτι μου”, συνέχισε ο μπασίστας.

Ο Hoppus μίλησε για τις συναυλίες που ακύρωσε το συγκρότημα στα τέλη του 2011 αλλά και τον προγραμματισμό που κάνουν για εμφανίσεις στη Βρετανία μέσα στη χρονιά. Και όταν ρωτήθηκε για τα σχέδια του συγκροτήματος στο Eden Sessions Outdoor Festival, στο οποίο ο ήχος θα έχει «απόκοσμες» διαστάσεις σχολίασε: “Τέλεια. Ανυπομονώ να βρεθώ εκεί. Αν μοιάζει (ο ήχος) σε κάτι από τον Άρη, ο Tom DeLonge (ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των Blink-182) θα έχει πολλές ιδέες. Αν μοιάζει με κάτι από το διάστημα θα ξετρελαθεί. Και θα ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο”, ολοκλήρωσε ο μπασίστας.

Το “Neighborhoods” απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και υψηλές βαθμολογίες καταφέρνοντας να φτάσει στην κορυφή των ροκ charts σε Αμερική και Βρετανία, ενώ έφτασε στο Νο2 των αμερικανικών και στο Νο6 των βρετανικών άλμπουμ charts. Οι Blink-182 ευελπιστούν να πατήσουν την κορυφή με το νέο τους άλμπουμ, που όμως δεν προβλέπεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here