23/5/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Στο studio βρίσκονται οι Franz Ferdinand προετοιμάζοντας το τέταρτο άλμπουμ της καριέρας τους. Το συγκρότημα βρίσκεται σε καλό δρόμο, καθώς τέσσερα από τα νέα του τραγούδια, τα παρουσίασε σε συναυλία στην Ιρλανδία.

Τα κομμάτια έχουν τίτλους “Right Thoughts”, “Brief Encounters”, “Fresh Strawberries” και “Trees and Animals”, ενώ στη συναυλία τους απότισαν φόρο τιμής στη Donna Summer ερμηνεύοντας μια σύντομη εκδοχή του “I Feel Love”. Βέβαια, με τη χρήση της λέξης «σύντομη» δεν εννοούμε ένα δίλεπτο απόσπασμα, καθώς ολόκληρο το κομμάτι της Summer διαρκεί 16 λεπτά.

Όπως και να έχει, τα νέα τραγούδια των Ferdinand βιντεοσκοπήθηκαν από τους θεατές της συναυλίας και αναρτήθηκαν άμεσα στο διαδίκτυο. Άλλωστε, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από το συγκρότημα για το αν πράγματι όλα τα κομμάτια αυτά θα περιλαμβάνονται στην κυκλοφορία, ούτε καν πότε περίπου προσδιορίζεται η νέα τους κυκλοφορία.

Άλλωστε, οι Franz Ferdinand έχουν γεμάτο πρόγραμμα εμφανίσεων για τους επόμενους μήνες και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το νέο τους άλμπουμ να κυκλοφορήσει ακόμα και μέσα στο 2013, με συμπληρωμένα, πλέον, τέσσερα χρόνια από το “Tonight”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here