20/1/2014
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Μετά από μία δυναμική πρεμιέρα στο KooKoo, ένα τεράστιο πάρτυ στο Σύνταγμα και μια μαγική βραδιά στο Σταυρό του Νότου, ο Sgt. Pepper αλλάζει ρότα και το κίτρινο υποβρύχιό του κατευθύνεται λίγο πιο βόρεια. Την Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου, οι Sgt. Pepper’s Beatles Tribute Band ανεβαίνουν για πρώτη φορά στη σκηνή του Lazy Club.

Η μαγεία των “Σκαθαριών” θα ζωντανέψει για άλλη μία φορά, σε ένα μεγάλο ταξίδι γεμάτο χορό και συναισθήματα: από το “Love Me Do” και τις πρώτες επιτυχίες που εκτόξευσαν τους Beatles στην κορυφή των charts, μέχρι τις μεγαλειώδεις συνθέσεις του White Album και του Abbey Road.

sgtpeppers_2014_01_001

Όλα αυτά, με την παραδοσιακή φόρμα ενός ροκ συγκροτήματος (κιθάρες, πλήκτρα, μπάσο, τύμπανα και, φυσικά, τέσσερις φωνές), κάτι που οι Beatlemaniacs ξέρουν ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση: οι ίδιοι οι Fab Four δεν είχαν παρουσιάσει ποτέ live ένα μεγάλο μέρος της δισκογραφίας τους, καθώς σταμάτησαν τις περιοδείες το 1965.

Ανεβείτε στο κίτρινο υποβρύχιο του Sergeant Pepper για μία απίστευτη διαδρομή από το rock ‘n’ roll του “Twist and Shout” έως την ψυχεδέλεια του “Lucy In The Sky With Diamonds”, από την αθωότητα του “She Loves You” έως τη μελαγχολία του “Eleanor Rigby” και πάλι πίσω.

Ετοιμαστείτε για ένα μεγάλο Beatles party που θα σας μείνει αξέχαστο!

Lazy Club
Λ. Πεντέλης 1, Βριλήσσια (έξοδος Αττικής Οδού / Προαστιακός “Πεντέλης”)
Τηλ. 210 6895535
www.lazy.gr

Ώρα: 23.00
Είσοδος : 10 ευρώ με ποτό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here