16/10/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

“Μικρές ιστορίες, στιγμές καθημερινές, άνθρωποι αγαπημένοι που πορεύονται σε παράλληλες διαδρομές με τα τραγούδια που μας σημάδεψαν, τους ήχους που ζωγράφισαν έναν κόσμο αλλιώτικο και ζωντάνεψαν τα όνειρα μας… Θα συναντηθούμε στην Αρχιτεκτονική 12 και 19 Οκτωβρίου για να μοιραστούμε όλα αυτά που μας ενώνουν μέσα από την διαχρονική μας αγάπη, τη μουσική!”

Μετά την υπέρ-επιτυχημένη πρώτη εμφάνιση της Ευρυδίκης στην Αρχιτεκτονική με καλεσμένο τον Χρήστο Δάντη, ακολουθεί η δεύτερη, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου με καλεσμένη την Ηρώ.

Με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, διασκευές από την ξένη και ελληνική ποπ-ροκ σκηνή αλλά και με συνεργασίες που εντυπωσιάζουν.

evrydiki_afisa_2013_09_01

Όσοι βρέθηκαν στην Αρχιτεκτονική το περασμένο Σάββατο μαγεύτηκαν από την Ευρυδίκη αλλά και την συνύπαρξή της στη σκηνή με τον Χρήστο Δάντη. Το ίδιο θα συμβεί και αυτό το Σάββατο με την Ηρώ!

Τρεις καλλιτέχνες της ίδιας γενιάς, με παράλληλες διαδρομές, σπουδαία τραγούδια, έχοντας αφήσει όλοι το στίγμα τους στην ελληνική δισκογραφία, ξεχωρίζουν για το ταλέντο και το ήθος τους και συνεχίζουν με την ίδια ενέργεια και αγάπη να κάνουν ακόμα πιο σημαντικά βήματα, με την ωριμότητα πια που τους χαρακτηρίζει.

Άλλη μία συνεργασία έκπληξη που σίγουρα θα μας χαρίσει σπουδαίες ερμηνείες, μοναδικά ντουέτα και υπέροχες στιγμές

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
Ελασιδών 6, Γκάζι, τηλ. κρατήσεων: 210 9014428, 210 3420842, 6978185871

Ώρα έναρξης:  22.30
Είσοδος: 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Τιμή φιάλης: 90 ευρώ (β’ ποτό: 7 ευρώ, β’ μπύρα: 5 ευρώ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here