4/3/2014
www.musiccorner.gr
Γράφει η Κυριακή Μπαμπάνη

Το BBC παρουσίασε απόψε τη συμμετοχή του για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision σε μία ειδική εκπομπή την οποία παρουσίασε ο σχολιαστής της Eurovision για το Ηνωμένο Βασίλειο, Scott Mills.

Molly_Smitten_Downes_uk_eurovision_2014_03

Η κρατική τηλεόραση ανέθεσε στην 26χρονη Molly Smitten-Downes τη δημιουργία και ερμηνεία ενός τραγουδιού ειδικά για το διαγωνισμό. Το τραγούδι ονομάζεται «Children of the Universe» και πρόκειται για ένα πολύ δυναμικό ποπ-ροκ κομμάτι με ισχυρό μήνυμα στο στίχο μιας και επαναλαμβάνεται συχνά στο κομμάτι η φράση «power to the people»( η εξουσία στο λαό).

Το «Children of the Universe» μόλις λίγα λεπτά από την παρουσίαση του έγινε από τα αγαπημένα των γραφείων στοιχημάτων αλλά και των eurofan.

Η περσινή συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου με την Bonnie Tyler και το «Believe in me» κατέληξε στην 19η θέση ενώ η τελευταία του νίκη ήταν το 1997 με τους Katrina and the Waves και το τραγούδι «Love shine a light». Άραγε να έχει φτάσει ο καιρός του Ηνωμένου Βασιλείου για μία ακόμα νίκη; Η χώρα θα εμφανιστεί κατευθείαν στον τελικό στις 10 Μαΐου μιας και ανήκει στις Big5 του διαγωνισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here