15/2/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Αν και το επίσημο πόρισμα για τον θάνατο της Whitney Houston θα καθυστερήσει να εξαχθεί λόγω της αναμονής των τοξικολογικών εξετάσεων, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στον οργανισμό της βρέθηκε ποσότητα ηρεμιστικών ουσιών.

Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που άφησε την τελευταία της πνοή η τραγουδίστρια, βρέθηκαν ποσότητες ηρεμιστικών φαρμάκων, ενώ οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα. Ωστόσο, ανεπισήμως, οι εξετάσεις θα αποδείξουν ότι η Whitney είχε κάνει χρήση των φαρμάκων. Οι προκαταρκτικές εξετάσεις υποδεικνύουν ότι βρέθηκαν βενζοδιαζεπίνες στον οργανισμό της Whitney. Οι τελικές τοξικολογικές εξετάσεις θα αποκαλύψουν ποιο ακριβώς σκεύασμα είχε λάβει και σε ποια ποσότητα. Οι εξετάσεις αυτές αναμένονται ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας”, ανέφερε στο RadarOnline.com άτομο από το περιβάλλον των ιατροδικαστών που έχουν επιληφθεί της υπόθεσης.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν χρειάζονται 4 ή 6 εβδομάδες. Δείτε πόσο γρήγορα βγαίνουν τα αποτελέσματα στα επείγοντα περιστατικά των νοσοκομείων. Ο ιατροδικαστής και η αστυνομία έχουν εξασφαλίσει να μη διαρρεύσει τίποτα πριν τις επίσημες ανακοινώσεις. Ωστόσο, τα αποτελέσματα θα είναι γνωστά σ’ αυτούς νωρίτερα”, συνέχισε το δημοσίευμα.

Η Whitney συμμετείχε στα γυρίσματα της ταινίας “Sparkle” και άτομα από την παραγωγή ανέφεραν ότι η τραγουδίστρια δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ συμπλήρωσαν ότι βρισκόταν σε καλή φυσική κατάσταση. Είμαστε συντετριμμένοι από τον τραγικό και ξαφνικό θάνατο της Whitney Houston, με την οποία είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε στην ταινία Sparkle. Ζητάμε από το κοινό να μας συνοδεύσει στις προσευχές μας να δώσει δύναμη στην οικογένειά της αυτή τη δύσκολη στιγμή. Στο απόγειο της καριέρας της η φωνή της «οδήγησε» μια ολόκληρη γενιά. Άφησε πίσω της μια μεγάλη μουσική και κινηματογραφική κληρονομιά. Θα λείψει σε όλους μας”, έγραψε σε ανακοίνωσή του ο Bishop T.D., παραγωγός της ταινίας.

Η Whitney Houston με την εξαιρετική φωνή της έδωσε άλλες φωνητικές διαστάσεις στην ποπ μουσική. Ωστόσο, τα οικογενειακά και προσωπικά της προβλήματα, δεν της επέτρεψαν να μείνει στο προσκήνιο όπως άξιζε. Και δυστυχώς, αυτά τα προβλήματα την οδήγησαν στον θάνατο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here