25/7/2014
www.musiccorner.gr

Η Άννα Μπαλάσκα μετά από μια σειρά επιτυχημένων μουσικών παραστάσεων στη Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Πτολεμαΐδα, Κοζάνη, Κρήτη κ.α. , έρχεται στην Αθήνα για τις πρώτες της εμφανίσεις, λίγο πριν παρουσιάσει την πρώτη της προσωπική δουλειά.

mpalaska_2014_07_01

Η εμφάνισή της στο Χυτήριο στο Γκάζι έκανε το άνοιγμα στις μετέπειτα  παρουσιάσεις της στο αθηναϊκό κοινό, το οποίο ήταν ιδιαίτερο θερμό.

Το πρόγραμμά της απαρτίζεται από ήχους jazz, swing, διασκευές παλιών αλλά και σύγχρονων ελληνικών κομματιών, τραγούδια ερμηνευτικά, προερχόμενα από τόπους της μεσογείου κι όλα αυτά με έντονο το στοιχείο της πρόζας.

Στο πλευρό της πάντα ο πιανίστας και συνθέτης των πρώτων τραγουδιών της Αλέξανδρος Τσακιρίδης  και ο κρουστός Στέλιος Καβάζης.

mpalaska_afisa_2014_07_01

Βάζοντας λοιπόν στη βαλίτσα της όλη της τη διάθεση, την τρέλα κ τη ζωντάνια, κατηφορίζει από τη γενέτειρά  της για άλλη μια φορά. Με μυρωδιά δυόσμου αλλά και με μια δόση κανέλας, μπερδεύει νου και αισθήσεις ξεκινώντας να ερμηνεύει αγαπημένες ξένες και ελληνικές μελωδίες, με σκοπό …να το απολαύσει όσο τίποτε!!!!

Σάββατο 2/8/2014

Mushroom Restaurant – Bar
Αγίου Νικολάου 48 & Γρ. Λαμπράκη / Γλυφάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here