21/6/2013
www.musiccorner.gr

Μετά την θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν οι ακροατές στο νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Η Αγάπη Δυναμώνει» (μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης – στίχοι: Νίκος Μωραΐτης), που βρίσκεται ήδη στην κορυφή των ραδιοφωνικών charts και των προτιμήσεων του κοινού, ακολουθεί τώρα το εκρηκτικό video clip του τραγουδιού, για να προσθέσει και εικόνες στο παζλ της μουσικής εμπειρίας.

xatzigiannis_vc_2013_06_01

Το video clip του τραγουδιού «Η Αγάπη Δυναμώνει» σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος και τα γυρίσματα έγιναν σε μια βιομηχανική αποθήκη στον Ασπρόπυργο την Τετάρτη 5 Ιουνίου. Το styling επιμελήθηκε ο Διονύσης Κολποδίνος.

Λίγα λόγια για το άλμπουμ «Η ΑΓΑΠΗ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ»:

Με την κυκλοφορία αυτή τη βδομάδα ολόκληρου του νέου άλμπουμ του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Η ΑΓΑΠΗ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ», οι φίλοι του ευαίσθητου συνθέτη και βελούδινου τραγουδιστή, καταλαβαίνουν γιατί άξιζε τόσο η αναμονή από το προηγούμενο πλατινένιο άλμπουμ «Θάρρος ή Αλήθεια».

Ο Έλληνας καλλιτέχνης που εδώ και πάνω από δέκα χρόνια συνεχίζει να εκπλήσσει με τις μουσικές του αναζητήσεις και το μελωδικό του στιλ, έρχεται ξανά τώρα να μας αιφνιδιάσει με το δίσκο «Η ΑΓΑΠΗ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ», που πήρε στον καλλιτέχνη πολλούς μήνες προετοιμασίας και ηχογραφήσεων για να ολοκληρωθεί και κινείται σε καινούργιες μουσικές ατμόσφαιρες και μελωδίες που άλλοτε συναρπάζουν και άλλοτε συγκινούν.

xatzigiannis_vc_2013_06_03

Στο άλμπουμ αυτό ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υπογράφει όπως συνήθως τη μουσική στην πλειοψηφία των κομματιών, έχοντας συνεργαστεί με εξαιρετικούς στιχουργούς: Ελεάνα Βραχάλη, Ελένη Γιαννατσούλια, Νίκος Μωραΐτης (που υπογράφει τους στίχους στο πρώτο ομώνυμο single), Θάνος Παπανικολάου.

Στον ίδιο δίσκο, όμως, με τα συνολικά 11 τραγούδια περιλαμβάνονται ακόμη μια ευρηματική διασκευή της μεγάλης ιταλικής επιτυχίας “Non E L’Inferno”, καθώς επίσης και το hit «Σε Έναν Τοίχο», η συνεργασία με τον Μηδενιστή που παρέμενε μέχρι πρόσφατα στο No1 των charts για πολλές συνεχόμενες βδομάδες.

 Το άλμπουμ του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Η ΑΓΑΠΗ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ» κυκλοφορεί τώρα στα δισκοπωλεία από την Cobalt Music.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here