6/11/2013
www.musiccorner.gr

Στα 23 της χρόνια, η Αλεξάνδρα Κόνιακ έχει καταφέρει, παρά το νεαρό της ηλικίας της, να καταγράψει μια πλούσια μουσική πορεία και μετράει πλήθος εμφανίσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με την εκφραστικότητά της να καθηλώνει και τον πιο απαιτητικό ακροατή.

Το 2008, έπειτα από τέσσερα χρόνια εμφανίσεων σε μουσικές σκηνές της Αθήνας, συνεργάζεται με το συγκρότημα Stavento στη δισκογραφική δουλειά “Σήμερα το Γιορτάζω”, όπου ερμήνευσε -μεταξύ άλλων- και την επιτυχία «Μέσα σου».

Κύριος σταθμός στη μετέπειτα πορεία της η συνύπαρξη επί σκηνής με τον Χρήστο Δάντη, από τον Ιούνιο του 2009 μέχρι και σήμερα.

koniak_afissa_2013_11

Φέτος αποφασίζει να κάνει τις πρώτες της σόλο εμφανίσεις, με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει αγαπημένα ελληνικά και ξένα κομμάτια σε ιδιαίτερες εκτελέσεις (από τη Nina Simone και τους Portishead μέχρι τη Βίκυ Μοσχολιού και την Ελένη Τσαλιγοπούλου), ενώ θα ακούσουμε και το πρώτο της digital single με τίτλο «Αριθμός 109», καθώς και ακυκλοφόρητα τραγούδια από την δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει.

Με τη συνοδεία του Χρίστου Σερενέ στο πιάνο, η Αλεξάνδρα Κόνιακ μας υποδέχεται την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στο Small Café στον Πειραιά.

Μαζί της ένας αγαπημένος φίλος και εξαιρετικός τραγουδιστής, ο Αλέξανδρος Μίχος (1550).

Small Café
Αριστοτέλους 10, Πειραιάς
Τηλ. για Κρατησεις: 210 4297236

Ώρα Έναρξης: 22:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here