20/3/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προγραμματισμένη για απόψε, Παρασκευή 22 Μαρτίου, live εμφάνιση της Αρλέτας στο PassPort, αναβάλεται για την Παρασκευή, 5 Απριλίου. Οι ήδη υπάρχουσες κρατήσεις καθώς και οι προσκλήσεις που έχουν ήδη κληρωθεί στο κοινό, θα ισχύσουν κανονικά τη νέα ημερομηνία.

Δεν πρόλαβε καλά – καλά το επίσημο έμπα της  Άνοιξης  (21 Μαρτίου) να μας βρει …και να ‘σου  αρχίσαμε τις …βόλτες!

Η Αρλέτα μας πάει «Μια βόλτα ως τον Πειραιά»

Ενώ  από το βιβλίο της «Από πού πάνε για την Άνοιξη;» αντιγράφουμε:
«Από πού πάνε για την Άνοιξη λοιπόν; Πότε μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι αυτό που ζήσαμε, ζούμε ή προσμένουμε είναι «η Άνοιξη»; Πόσο κρατά αυτή η Άνοιξη και πόσο μας ανήκει; Πόσα δευτερόλεπτα, πόσες στιγμές ή πόσους αιώνες;»

Ίσως σε αυτό το μαγευτικό ταξίδι σε εκλεκτές στιγμές από την πολύχρονη πορεία της, αλλά και σε κάποια κομμάτια από το άλμπουμ με τίτλο «Και Πάλι Χαίρετε!» βρούμε κάποιες απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα.

Με όχημα το αυτοσαρκαστικό και αφοπλιστικό της χιούμορ, το σπουδαίο ρεπερτόριο, αλλά, κυρίως, τη συγκλονιστική της ερμηνεία, η Αρλέτα  θα γεμίσει  με ζεστασιά και οικειότητα το χώρο του Passport, εξαλείφοντας κάθε απόσταση και δημιουργώντας την  αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα που εκείνη ξέρει!

Μόνη με την κιθάρα της και τους δύο εξαίρετους μουσικούς που τη συνοδεύουν, η Αρλέτα θα παίξει για μια μοναδική βραδιά και μας καλεί να μας βολτάρει σε Πειραιά, Σαρωνικό και βάλε!

Με τον Τάκη  Φαραζή στο πιάνο και τον Ηλία Κατελάνο στην κιθάρα.

Να πάμε να την απολαύσουμε επιτέλους. Να την ακούσουμε, να τραγουδήσουμε μαζί της, να νιώσουμε ζεστά και χαλαρά με ντεσιμπέλ που σέβονται τα  αυτιά μας! Ν’ ακούσουμε τη φωνή της, το τραγούδισμά της, το ψιθύρισμά της, τις ατάκες και το γέλιο το πηγαίο.

Παρηγορητική κι ανήσυχη μαζί, πικρή μα και κυματιστή, να μαζέψει τα κομμάτια μας, και να μοιραστούμε τη χαρά της βόλτας… Να την απολαύσουμε!

Παρασκευή 22/3
Παρασκευή 5 Απριλίου (νέα ημερομηνία)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Είσοδος: 12 eur (στο bar) – 20 eur (σε τραπέζι)

Passport
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς
τηλ. 210.4296401 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here