6/11/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

«Η Βαλκανική μουσική είναι το μικρόβιο… Η Dj Spery το μεταδίδει!»

Ήχοι από πνευστά, ξέφρενοι ρυθμοί, τσιγγάνικες μελωδίες… Το σκηνικό αυτό, αποτελεί τρόπο ζωής για την Dj Spery που εδώ και 4χρόνια, οργανώνει party με σκοπό την υλοποίηση του BalkanizationProject: να διαδώσει δηλαδή τους Βαλκανικούς ήχους από πόλη σε πόλη!

Κι έτσι, από τα after show Parties των CabaretBalkan και τα dj sets σε μαγαζιά στο Γκάζι και στο Κολωνάκι, βρέθηκε στο LidoClub του Βερολίνου, πλάι στον RobertSoko (BalkanBeatsBerlin), στο AlimentationGenerale του Παρισιού με τον μουσικό παραγωγό και dj, Click (Paris) καθώς επίσης συνεργάστηκε και με τον παραγωγό του συγκροτήματος !Deladap  από την Βιέννη, StaniVana, για τον νέο του δίσκο «!Deladap-Gypsies United»! Πρόσφατα συμμετείχε στη μεγάλη συναυλία της Nneka στο Βοτανικό ενώ άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στη μεγάλη διοργάνωση της Womex 2012 στη Θεσσαλονίκη όπου έπαιξε μαζί με τους σημαντικότερους djs , εκπροσώπους της world μουσικής, απ’ όλο τον κόσμο.

Το performance της είναι επηρεασμένο από τις φιγούρες του Steven Tyler, τις κινήσεις των belly dancers, τα γυναικεία φωνητικά των παραδοσιακών Βουλγάρικων τραγουδιών και την ενέργεια της Σλάβικης ψυχής! Αποδεικνύοντας ότι το μουσικό της πάθος ταιριάζει απόλυτα στις πιο ξέφρενες νύχτες, προκαλεί το κοινό σε έναν “μουσικό οργασμό”, πάνω στα dance floors…

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

GASOLINE BAR
Γαργηττίων 23A, Γκάζι

Ώρα έναρξης : 19.00
Είσοδος ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here