18/9/2013
www.musiccorner.gr

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  3 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση  στέλντοντας μας email στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Η Βασιλική Καρακώστα ερχόμενη μετά από έναν πετυχημένο χειμώνα και μία άκρως “επικίνδυνη” δημιουργική συνεργασία με τους “δαίμονες των εγχόρδων” ( Κ. Μπουντούνης βιολοντσέλο – Λ. Μπουντούνη βιολί ) επιστρέφουν από την καλοκαιρινή τους περιοδεία. Γεμάτοι από την αγάπη και τον ενθουσιασμό του κόσμου που συνάντησαν σε όλους τους προορισμούς τους, έρχονται στο Μαρούσι για να ταράξουν την μουσική νηνεμία με μία άκρως ανατρεπτική και δίχως προηγούμενο συναυλία πέρα από τα τετριμμένα μουσικά ακούσματα που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

karakosta_2013_09

Ένα μουσικό πάντρεμα των εγχόρδων σε ήχους και μελωδίες που αναμιγνύουν το χθες με το τώρα, μία εσωτερική μουσική αναδόμηση στον πυρήνα και την ουσία της μουσικής, ένα σύγχρονο ρόκ πανηγύρι. Μελωδίες όπως η “Αστροπαλιά”, το “Δώς μου να πιώ” από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο (Η Σβούρα : στίχοι – μουσική Ν. Πορτοκάλογλου), “Τα Καλάζνικωφ” και “Το Πέλαγος” ήδη αγαπημένα από την δεύτερη δισκογραφική της δουλειά ( Τα επικίνδυνα : στίχοι – μουσική Κ. Μπουντούνης – Λ. Μπουντούνη) παραδοσιακά τραγούδια της Θράκης και του Πόντου ,καθώς ρεμπέτικα και ορχηστρικά αναμιγνύονται σε μία μουσική παλέτα ήχων και ρυθμών χρωματίζοντας τον μαύρο καμβά της μονότονης και σκοτεινής πλευράς του σήμερα.

Η Βασιλική Καρακώστα προσκαλεί τους “Melios balkana mama” που αποτελούν ένα από τα νέα ελληνικά συγκροτήματα που έχει ξεχωρίσει, ακολουθώντας ένα δρόμο διαφορετικό από την πεπατημένη. Επηρεασμένοι από διάφορα είδη μουσικής έχουν ένα δικό τους μουσικό στυλ καθώς έχουν ενσωματώσει τον βαλκανικό ήχο των χάλκινων πνευστών στην δική τους ιδιοσυγκρασία και μουσική άποψη.

remi_melios_live_2012_10_49

Η Βασιλική Καρακώστα μαζί με τους “δαίμονες των εγχόρδων” σας προσκαλούν σε μία μυσταγωγική γιορτή που οι ταμπέλες δεν παίζουν κανένα ρόλο αφού κοινό και σκηνή καλούνται να συμπράξουν σε μία μουσική συνουσία.

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
ΩΡΑ 21:00
Πολιτιστικός χώρος Αμαλιείου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here