5/12/2013
www.musiccorner.gr

 Το «Τετράδιο» είναι μία νέα, ξεχωριστή συναυλιακή πρόταση που έχουν ετοιμάσει  η Βικτωρία Ταγκούλη με τον συνθέτη Χρίστο Θεοδώρου και πρόκειται να παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην νέα σκηνή του gazARTE.

Βασικός άξονας της νέας αυτής προσέγγισης είναι το ομώνυμο άλμπουμ «Τετράδιο», σε μουσική Χρίστου Θεοδώρου και στίχους του Μιχάλη Γελασάκη, με το τραγούδι “Διαπιστώσεις” να έχει ήδη κερδίσει τις καλύτερες των εντυπώσεων.

tagkouli_2013_11_01

Οι σελίδες αυτού του συναυλιακού «Τετραδίου» κρύβουν αρκετές συγκινήσεις: τα σκηνοθετικά ευρήματα του Γιώργου Σαχίνη και τις καινούργιες εκπληκτικές διασκευές μεγάλων τραγουδιών, που δηλώνουν με σαφήνεια το καλλιτεχνικό στίγμα της ξεχωριστής αυτής ερμηνεύτριας.

Έτσι αυτή τη φορά, η δυναμικά λυρική φωνή της Βικτωρίας Ταγκούλη συναντά μεταξύ άλλων τραγούδια όπως το “This Is My Life” της Shirley Bassey, το “La Vie En Rose” της Edith Piaf, το “The One I Love” του Rufus Wainright, το “The Cripple & the Starfish” του Antony & The Johnsons, το ”Hijo De La Luna” της Montserrat Caballe αλλά και τη “Σιωπή” των Ξύλινων Σπαθιών.

Την Βικτωρία συνοδεύει επί σκηνής  το γυναικείο κουαρτέτο εγχόρδων Piu Mosso Quartet (Αγγελική Ποτήρη – α’ βιολί, Ελισάβετ Αναγνώστου – β’ βιολί, Νάγια Βουρλάκη – βιόλα, Κιάρα Κωνσταντίνου – τσέλο), η Ευφροσύνη Τσαρουχά στο κοντραμπάσο  ενώ στο πιάνο, το μεταλλόφωνο και τα κρουστά, ο σταθερός συνεργάτης της Βικτωρίας Ταγκούλη, συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος συνυπογράφουν ο Δημήτρης Βραχνός και ο Νίκος Μακράκης.

gazARTE
Βουτάδων 32-34, Γκάζι
210 3460347

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21:00 (οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00)
Τιμές εισιτηρίων: καθήμενοι Α’ ζώνης: 15€, καθήμενοι Β’ ζώνης: 12€, όρθιοι: 7€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here