10/4/2013
www.musiccorner.gr

Η «Κολοκύθα» του Δημήτρη Χαλιώτη με την Ελένη Καρακάση επιστρέφει στο bar Nueva Trova για μία και μοναδική παράσταση, τη Δευτέρα, 15 Απριλίου στις 8:30 μ.μ.
«Έτσι συμβαίνει πάντα με τους πρίγκιπες και τις Σταχτοπούτες. Μία στιγμή, ένας χορός κι ύστερα… Ντιν Νταν! Ώρα να ξαναγίνεις κολοκύθα, γλυκιά μου! Κι η γκαντέμω δεν μου έπεσε ποτέ το γοβάκι σε τόσους στιγμιαίους χορούς με τον πρίγκιπα!»

«Η Κολοκύθα». Ένα παραμύθι τρομακτικά… αληθινό! Ένα παραμύθι που κάτι σου θυμίζει… Το παραμύθι της Ελένης και της κάθε Ελένης. Οι περιπέτειές της στην αναζήτηση του ιδανικού της συντρόφου ή αλλιώς του… πρίγκιπά της. Εκείνου του άντρα  που θα την κάνει να γυρίσει  στον καθρέφτη και να μην δει την  «κολοκύθα», αλλά τη «βασίλισσα».
Μέσα από πρόζα, αγαπημένα τραγούδια, πολύ χιούμορ, αλλά και πιο μελαγχολικές στιγμές η Ελένη εξομολογείται τις ατυχίες και τα… «τυχερά» της στο κεφάλαιο «Έρωτας». Κάθε λιμάνι και καημός! Ο Χρήστος, ο Πέτρος, ο Άρης ο Τάκης…

«Πώς γίνεται να είσαι ερωτευμένη μια ζωή με τον Αλέξη Κωστάλα σε συσκευασία Χιου Τζάκμαν και να την πατάς με τον Τάκη;! Αλλά, βρε κορίτσια, πόσες από εσάς δεν έχουν πέσει στα πατώματα για έναν… Τάκη;»

Η απολαυστική Ελένη Καρακάση με την υπέροχη φωνή της σε ένα one woman show με ένα πιάνο στη σκηνή του μικρού, ατμοσφαιρικού bar Nueva Trova. Ένα mini size musical με μία «Σταχτοπούτα» και πολλούς αποτυχημένους «πρίγκιπες»!

Συντελεστές
Κείμενο – Σκηνοθετική επιμέλεια: Δημήτρης Χαλιώτης
Χορογραφία – Κινησιολογία: Χριστίνα Φωτεινάκη
Κοστούμια: Μιμίκα Καπούλα
Φωτισμοί: Κώστας Μπάμπης
Φωτογραφίες promo και αφίσας: Gio Holgersson
Σχεδιασμός αφίσας: Μιμίκα Καπούλα

Στο πιάνο ο Δημήτρης Χρυσανθακόπουλος

Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 8:30 μ.μ.

Nueva Trova
Αθηνάς και Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6980091150

Εισιτήριο: 8 ευρώ
Διάρκεια: 80 λεπτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here