19/3/2014
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Οι φετινές παραστάσεις της Ελεωνόρας Ζουγανέλη «Έχω κι άλλα να σου πω…» αγαπήθηκαν τόσο πολύ από τον κόσμο που έγιναν όλες sold out! Σε συνέχεια αυτών, θα κάνει μια σειρά εμφανίσεων στο Passport, από τις 4 Απριλίου και για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις, Παρασκευή & Σάββατο, 4-5/Απριλίου & 11-12 Απριλίου.

Το μοναδικό ταλέντο της να αναμιγνύει διαφορετικά μουσικά είδη και να τα υποστηρίζει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, η σκηνική της παρουσία και η μεγάλη της ερμηνευτική ικανότητα, κάνουν τις παραστάσεις της να είναι σημείο αναφοράς της νέας ελληνικής σκηνής.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανήκει στη νέα γενιά καλλιτεχνών που άλλαξαν την αισθητική της ψυχαγωγίας και αγαπήθηκαν τόσο πολύ από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, ενώ είναι από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς του ελληνικού τραγουδιού.

Πλαισιώνεται από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών: Ευριπίδης Ζεμενίδης (κιθάρα), Νίκος Πασσαλίδης (έγχορδα), Γιώργος Θεοδωρόπουλος (πλήκτρα), Παρασκευάς Κίτσος (μπάσο), Γιάννης Αγγελόπουλος (τύμπανα). Τραγουδάει μαζί τους η Αφροδίτη Παπαχριστοδούλου.

zouganeli_afisa_2014_04

Ενορχηστρώσεις: Ευριπίδης Ζεμενίδης
Σκηνικά: Γιάννης Αρβανίτης
Φωτισμοί: Βασίλης Καραμούζης
Ήχος: Νίκος Παππάς, Αργύρης Λιανός
Διεύθυνση παραγωγής: Κατερίνα Παπαδοπούλου

PASSPORT
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς, τηλ. 210 4296401

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6940 558558

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30

Προπώληση εισιτηρίων: 11876 – Καταστήματα Παπασωτηρίου – Seven Spots – PassPort Café (Καραϊσκου 117, πλ. Κοραή, Πειραιάς) & on line: www.viva.gr

Τιμές εισιτηρίων: 12 euro (στο bar) – 20 euro (σε τραπέζι, με ποτό)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here