3/2/2014
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Λίγο μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων της στην Άνοδο και πριν την έναρξη των νέων της εμφανίσεων στον Σταυρό του Νότου από τα μέσα Φεβρουαρίου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα πραγματοποιήσει μια σειρά εμφανίσεων σε μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας  ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με πολλές επιτυχημένες και αγαπημένες στιγμές από τη μέχρι σήμερα πορεία της και πολλές εκπλήξεις! Εκτός από το προσωπικό της ρεπερτόριο, θα ερμηνεύσει πολλά από αυτά που η ίδια έχει αγαπήσει, από την ελληνική και τη ξένη δισκογραφία, ταξιδεύοντας όπως πάντα το κοινό της, φλερτάροντας με πολλές πλευρές της. 

zouganeli eleonora

Αγαπημένα τραγούδια, άλλα κλασσικά και άλλα πιο πρόσφατα, βαλμένα με μεράκι σε ένα δομημένο πρόγραμμα, σαν αυτά που έχουν χτίσει μέχρι σήμερα μια σχέση αγάπης, εκτίμησης και εμπιστοσύνης ανάμεσα στην Ελεωνόρα και στο κοινό που επιλέγει να την δει και να την ακούσει σε κάθε της εμφάνιση. Στην παράστασή της πλαισιώνεται από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών! Μαζί της ο Ευριπίδης Ζεμενίδης στην Κιθάρα, ο Νίκος Πασσαλίδης στα έγχορδα, ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος στα πλήκτρα, ο Παρασκευάς Κίτσος στο Μπάσο και ο  Γιάννης Αγγελόπουλος στα Τύμπανα.

Το πρόγραμμα των εμφανίσεών της έχει ως εξής:

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου: Αίγιο, “Πολυτεχνείο”
Σάββατο 8 Φεβρουαρίου: Αίγιο, “Πολυτεχνείο”
Σάββατο 22 Φεβρουαρίου: Καρδίτσα, “Maison Live Stage”
Σάββατο 8 Μαρτίου: Θεσσαλονίκη, “Fix Factory of Sound”
Σάββατο 15 Μαρτίου: Θεσσαλονίκη, “Fix Factory of Sound”
Πέμπτη 20 Μαρτίου: Ιωάννινα, “Πολυχώρος Αγορά”
Σάββατο 22 Μαρτίου: Θεσσαλονίκη, “Fix Factory of Sound”
Παρασκευή 28 Μαρτίου: Βόλος, “Lab Art”
Σάββατο 29 Μαρτίου: Θεσσαλονίκη, “Fix Factory of Sound”

Παράλληλα η Ελεωνόρα  θα δώσει  τέσσερις μοναδικές παραστάσεις στον Σταυρό του Νότου στην Αθήνα από Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου έως 7 Μαρτίου, γιατί… Έχει κι άλλα να μας πει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here