12/1/2012
www.musiccorner.gr

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μετά από τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις της στο GAZOO στο Γκάζι στην Αθήνα που αγαπήθηκαν και συζητήθηκαν πολύ σε μια παράσταση που χαρακτηρίστηκε ως μια από τις καλύτερες της Αθήνας,  ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη στο MAISON CRYSTAL με πολύ κέφι, αγάπη και όρεξη για 4 βραδιές γεμάτες ενέργεια και αγαπημένα τραγούδια!

Η Ελεωνόρα  Ζουγανέλη, μέλος της πιο ταλαντούχας νέας γενιάς τραγουδιστών  τα τελευταία τρία χρόνια, με κάθε εμφάνιση της επιβεβαιώνει την πληθωρική της προσωπικότητα και καταθέτει  ακομπλεξάριστα  και  με αυτοπεποίθηση την απόλυτα δική της ταυτότητα, το «soundtrack της δικής της γενιάς», που χωράει επιλογές μιας παγκόσμιας μουσικής γλώσσας, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και αναδρομή στα νεανικά μελωδικά βιώματα της.

“ΕΙΠΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ…». Ζωντανή ηχογράφηση της πολύ επιτυχημένης συναυλίας που έδωσε η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» με καλεσμένους τους φίλους της ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ, ΠΑΝΟ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ,  IMAM BAILDI που μόλις κυκλοφόρησε από την ΕΜΙ και ενθουσίασε και αγαπήθηκε πολύ από τη πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει το καινούργιο της τραγούδι “ΤΑ ΛΕΜΕ”, τη διασκευή της ιταλικής επιτυχίας “ΒΑSTARDO” σε ελληνικούς στίχους της Σάννυς Μπαλτζή,  που έχει μεγάλη ανταπόκριση και έχει ήδη γίνει ραδιοφωνική επιτυχία,  δημιουργώντας ένα πολύ δυναμικό και φανατικό κοινό, όπως επίσης και τα «ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΗ» ντουέτο με τη Νατάσσα Μποφίλιου, «ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ» ντουέτο με τον Πάνο Μουζουράκη, «ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΑΛΛΟ ΓΙ’ ΑΓΑΠΗ» ντουέτο με τον Κωστή Μαραβέγια , «ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΕΣ ΔΕΙΛΙΝΑ» ντουέτο με τους IMAM BAILDI και το καινούργιο “ΕΣΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ” σε μουσική και στίχους του Κώστα Λειβαδά, τραγούδια που έχουν ήδη ξεχωρίσει.

Με νέα πνοή, σε ιδιαίτερους χώρους, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πορεύεται σε δύσκολους καιρούς με πολύ προσιτές τιμές,  κατανοώντας τις ανάγκες μιας κοινωνίας σε κρίση.

Με σκληρή δουλειά και ανοιχτούς ορίζοντες φτιάχνει τα δικά της μουσικά «μοντέλα» εγκαινιάζοντας ένα νέο είδος τραγουδίστριας  που ακροβατεί στις μουσικές του κόσμου. Από τη μία να σολάρει με άνεση στη διασκευή του TELL HER TODAY” του Tom Baxter και στο τραγούδι του Michael JacksonBILLIE JEAN”, την άλλη να σκίζει ερμηνευτικά το «ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΝΙ» του Goran Bregovic και τέλος  να καταλήγει με λυγμό  και απόλυτο σεβασμό στο “ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ” του Πάνου Γαβαλά.  Όλα δε αυτά μπλεγμένα με τις δικές της επιτυχίες.

Την ενορχήστρωση και την επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει ο Γιώργος Ζαχαρίου, ενώ επί σκηνής την πλαισιώνουν οι καταξιωμένοι σολίστες: Παύλος Καλτουρουμίδης – πιάνο, πλήκτρα, Ευριπίδης Ζεμενίδης – κιθάρα & τραγούδι, Δημήτρης Μουτάφης –  Μπάσο, Γρηγόρης Συντρίδης – τύμπανα.

Η  ιδέα και το στήσιμο της μουσικής αυτής σύναξης δεν αποκαλύπτεται , οι εκπλήξεις πολλές, οι ανατροπές επίσης!

Παρασκευή 27 & Σάββατο 28 Ιανουαρίου
Σάββατο 4 Φεβρουαρίου
Σάββατο 11 Φεβρουαρίου

Maison Crystal
Μεγάλου Αλεξάνδρου 6 – Θεσσαλονίκη
Τηλ. Επικοινωνίας:  2310 888865

Ώρα έναρξης:  23:15

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here