16/5/2014
Ρεπορτάζ / Φωτογράφηση: Μάριος Γκούβας
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Το Κ44 επέλεξε ο Νίκος Μίχας για την επάνοδό του στα μουσικά δρώμενα. Μετά από μεγάλο χρόνο απουσίας από το προσκήνιο, ο δημοφιλής καλλιτέχνης είναι έτοιμος για ένα ολοκληρωμένο comeback, τόσο με live εμφανίσεις όσο και δισκογραφικά.

mixas_live_2014_05_05

Το Σάββατο 10 Μαΐου μάλλον δεν ήταν και η καλύτερη επιλογή, αφού, λόγω Eurovision, το κοινό περίμενε πρώτα να ακούσει την ελληνική συμμετοχή στον τελικό και μετά να κατηφορίσει στο Γκάζι, με αποτέλεσμα το live να ξεκινήσει με κάποια καθυστέρηση.

Σ’ αυτό το διάστημα βρήκαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε με το Νίκο και να ενημερωθούμε για τα σχέδιά του…

MusicCorner: Επιστρέφεις μετά από αρκετό καιρό με ένα live στο Κ44. Γιατί επέλεξες αυτόν τον χώρο και μάλιστα σε μια «δύσκολη» μέρα, καθώς υπάρχει και η Eurovision απόψε;
Νίκος Μίχας: Επέλεξα τον συγκεκριμένο χώρο γιατί μου φάνηκε ιδανικός για να παρουσιάσω κάποια από τα καινούργια τραγούδια του επερχόμενου δίσκου μου. Όσον αφορά την Eurovision, όταν κανονίζαμε αυτό το live δεν είχαμε υπόψιν μας ότι είναι απόψε ο τελικός.

MusicCorner: Μίλησες για επερχόμενο δίσκο. Για πότε προγραμματίζεις να κυκλοφορήσεις το νέο σου υλικό;
Νίκος Μίχας:  Βρίσκομαι στο στούντιο όλο αυτό το διάστημα και ετοιμάζω μαζί με τους συνεργάτες μου  καινούργιο υλικό  που θα κυκλοφορήσει σε ολοκληρωμένη μορφή τον Σεπτέμβρη, μετά από πολύ καιρό και ελπίζω να αρέσει στον κόσμο καθώς ο ήχος του είναι φρέσκος και με αντιπροσωπεύει απόλυτα. Πριν την κυκλοφορία της ολοκληρωμένης μου δουλειάς θα κυκλοφορήσει ένα single σίγουρα μέσα στο καλοκαίρι .

MusicCorner: Το καλοκαίρι έφτασε. Θα σε δούμε σε περιοδείες; Ποια είναι τα σχέδιά σου;
Νίκος Μίχας: Ετοιμάζουμε ένα σχήμα με την Ευσταθία και τον Ρους που, αν όλα πάνε καλά, θα περιοδεύσουμε το καλοκαίρι. Παράλληλα προγραμματίζω κάποιες προσωπικές εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και …πολλά μπάνια!

MusicCorner: Ευχαριστούμε πολύ.
Νίκος Μίχας: Εγώ σας ευχαριστώ.

mixas_live_2014_05_06

Λίγα λεπτά αργότερα, κι αφού ο κόσμος άφησε τη Eurovision κι ήρθε στο μαγαζί, ο Νίκος Μίχας με τη μπάντα του ανέβηκαν στη σκηνή και ξεκίνησαν το live με χαλαρή διάθεση, αφού στα πρώτα κομμάτια ήταν το «Σημάδια καιρού» αλλά και το “Knockin on heaven’s door”.

Όσο περνούσε η ώρα, τόσο ανέβαιναν οι ρυθμοί. Το κοινό μεγάλωνε και πλησίαζε περισσότερο τη σκηνή, χορεύοντας και τραγουδώντας. Ο Νίκος έβγαζε μεγάλη ενέργεια, παρά τη ζέστη που τον ταλαιπωρούσε. Ο ιδρώτας έσταζε μέσα στα μάτια του, αλλά αυτό δεν τον επηρέασε.

Με αστείρευτο κέφι τραγουδούσε, έπαιζε, γύρναγε συνέχεια τη σκηνή δίπλα στους μουσικούς ή κοντά στο κοινό του. Μεταξύ των θεατών – ακροατών διακρίναμε την Ίνα Λαζοπούλου, τον Πλάτωνα Παπαδημητρίου των Jamming Funkers και τον νεαρό ηθοποιό Δημήτρη Παπαδάκη.

mixas_live_2014_05_14_lazopoulou_ina

Από το ρεπερτόριο που ερμήνευσε δεν έλειψαν οι μεγάλες του επιτυχίες, όπως «Το πάρτυ» ή το «Όταν σε έχω», αλλά και οι εκπλήξεις, όπως το “Love is the cure” ή το “Me and my monkey” με την εισαγωγή παιγμένη από τη …μελόντικα του Νίκου!

Το set ολοκληρώθηκε κάπως απότομα, μετά από μιάμιση ώρα, καθώς η καθυστέρηση της έναρξης υποχρέωσε το Νίκο και τη μπάντα του να μειώσουν το ρεπερτόριο για το πάρτυ που ακολουθούσε. Ωστόσο, φάνηκε καθαρά ότι με την επιστροφή του ο Νίκος Μίχας είναι έτοιμος να δώσει εκ νέου το δικό του στίγμα…

mixas_live_2014_05_11

Αποκλειστικές φωτογραφίες του MusicCorner από το live…

*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here