12/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Μετά την επανένωση του συγκροτήματος των Garbage πριν δύο χρόνια, μαζί με τις πληροφορίες ότι τα μέλη του γκρουπ ξεκίνησαν ηχογραφήσεις, ήρθε η ώρα να αποκαλύψουν το περιεχόμενο του πέμπτου άλμπουμ της καριέρας τους με το οποίο πραγματώνουν δισκογραφικά την επιστροφή τους στα μουσικά δρώμενα, μετά από επτά ολόκληρα χρόνια απουσίας.

Το τελευταίο τους άλμπουμ, με τίτλο “Bleed Like Me”, είχε κυκλοφορήσει το 2005 και στη συνέχεια το γκρουπ μπήκε σε μια μακρόχρονη, τελικά, περίοδο διάσπασης. Ωστόσο, η διάθεση όλων των μελών να δουλέψουν και πάλι μαζί ήταν ένα γεγονός που περίμενε τον κατάλληλο χρόνο για να συμβεί.

Το να δουλέψω και πάλι με τους Garbage ήταν κάτι ενστικτώδες”, δήλωσε ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Duke Erikson. “Σα να ανεβαίνεις σε ποδήλατο μαζί με άλλους τρεις. Δεν είχαμε νιώσει τόσο καλά για ένα δίσκο των Garbage από την τελευταία”, συνέχισε ο Duke που αποκάλυψε ότι το πρώτο single του άλμπουμ έχει τίτλο “Blood for Poppies” και θα κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα.

Ο τίτλος του νέου άλμπουμ των Garbage είναι “Not Your Kind of People” και οι ηχογραφήσεις έγιναν την τελευταία διετία στα red Razor και king Size North Studios στην Καλιφόρνια. Την παραγωγή έκαναν οι Garbage και στα μιξαρίσματα συνεργάστηκε ο Billy Bush, ο οποίος έχει δουλέψει πολλές φορές στο παρελθόν με το συγκρότημα.

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαΐου από τη δισκογραφική εταιρεία STUNVOLUME που ανήκει στο συγκρότημα. Οι Shirley Manson, Steve Marker, Duke Erikson και Butch Vig, ανακοίνωσαν τα τραγούδια του νέου τους άλμπουμ, αλλά και τα bonus tracks της deluxe edition που ετοίμασαν και είναι τα εξής :

Automatic Systematic Habit
Big Bright World
Blood For Poppies
Control
Not Your Kind Of People
Felt
I Hate Love
Sugar
Battle In Me
Man On A Wire
Beloved Freak 

Τα bonus tracks της deluxe edition έχουν τους κατωτέρω τίτλους:

The One
What Girls Are Made Of
Bright Tonight
Show Me

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here