22/1/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  5 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την Παρασκευή 8/2.  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΕΥΡΥΔΙΚΗ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Μετά από 8 συνεχόμενες Κυριακές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, η Ευρυδίκη με τη μουσική παράσταση «Εγώ, η Edith και ο Elvis… το μπλε ταξίδι!», που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς, θα συνεχίσει να μας κρατάει συντροφιά από την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή του Φεβρουαρίου!!!

Παρέα με τα τραγούδια που ξεχωρίζει, με ό,τι μεγάλωσε και αγάπησε, με ό, τι “αξίζει” να θυμόμαστε και ν’ αγαπάμε… η Ευρυδίκη σ’ ένα μικρόφωνο μπροστά μοιράζεται όνειρα και μυστικά κάτω από τη σκηνοθετική ματιά του Κωνσταντίνου Ρήγου, σε μια καθηλωτική παράσταση με εντυπωσιακές ερμηνείες.

«Από το Παρίσι στο Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Νέα Ορλεάνη… θα κάνουμε το “μπλε ταξίδι” με τα βελούδινα τραγούδια και τους ονειροπόλους συνοδοιπόρους μας, γυρνώντας εκεί που χτυπάει δυνατά η καρδιά μας… στην Ελλάδα!»

Η παράσταση “Εγώ, η Edith και ο Elvis… το μπλε ταξίδι!” συνεχίζεται στο ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ από Παρασκευή 25 Ιανουαρίου και όλες τις Παρασκευές του Φεβρουαρίου στις 22.30.

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Συγγρού 143, Aθήνα
210 9315600

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22:30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here