5/3/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  δύο τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση με ποτό  για την Παρασκευή 6/4. Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΕΥΡΙΔΙΚΗ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της τον Οκτώβριο και Νοέμβριο 2011στον Σταυρό του Νότου plus με την παράσταση ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ …ΜΑΜΑ, η Ευρυδίκη επιστρέφει στον ίδιο φιλόξενο χώρο για λίγες μόνο “encore” εμφανίσεις!

Τα αγαπημένα τραγούδια της Ευρυδίκης που ξεκινούν από το 1991 με τα “ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ”, “ΠΥΞΙΔΑ”, “ΠΟΣΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ”, “ΜΙΣΗΣΕ ΜΕ” κ.α και φτάνουν στο σήμερα και στο “ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ…ΜΑΜΑ”, σε συνδυασμό με εξαιρετικές διασκευές από την ελληνική και ξένη ποπ-ροκ σκηνή, τραγούδια εκπλήξεις που δημιουργούν μία τελείως διαφορετική ατμόσφαιρα χρωματίζοντας τα βράδια “μπλε” μέσα από τη blues διάθεση της Ευρυδίκης, αλλά και οι υπέροχες συνεργασίες με καινούριους φίλους που έρχονται να μας ταξιδέψουν στο χρόνο με μελωδίες και ιστορίες γεμάτες εικόνες και συναισθήματα, είναι οι λόγοι για ένα δυναμικό “ENCORE” που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Από την Παρασκευή 16 Μαρτίου και για 4 μόνο παραστάσεις!

Συνοδοιπόροι σε αυτό το καινούριο μουσικό ταξίδι, νέοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα που έχουν τον δικό τους προσωπικό ήχο, γράφουν τα δικά τους τραγούδια και ακολουθούν έναν ξεχωριστό δρόμο στο χώρο της δισκογραφίας καταθέτοντας τη δική τους αλήθεια. Στη σκηνή του Σταυρού του Νότου παρουσιάζουν τα τραγούδια τους, αγαπημένες διασκευές, αλλά και τραγούδια της Ευρυδίκης που οι ίδιοι επέλεξαν να διασκευάσουν.

Ευρυδίκη “ENCORE” στο Σταυρό του Νότου Plus από την Παρασκευή 16 Μαρτίου και για 4 παραστάσεις.

Guests:
16/3 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΡΑΣ και ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ
23/3 LEXICON PROJECT
30/3 KLEIN MEIN
6/4   WHITE NOIZ

Είσοδος (με ποτό): 15 ευρώ
Ώρα προσέλευσης 22.30

Σταυρός του Νότου PLUS
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. Κρατήσεων: 210 9226975

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here