22/11/2013
www.musiccorner.gr

Η Ευσταθία ανεβαίνει στην σκηνή του ΙΑΝΟΥ και συναντά τον μαέστρο Δαυίδ Ναχμία σε μια παράσταση αφιερωμένη στη γοητεία του «ελαφρού» τραγουδιού.

Είναι γνωστή στο κοινό της, η αδυναμία της Ευσταθίας για το ελαφρό τραγούδι. Άλλωστε, η αγάπη της για τα «ευρωπαϊκά» τραγούδια -όπως τα έλεγε και η συνονόματη γιαγιά της- είναι εμφανής, μιας και δεν λείπουν από κάθε ζωντανή της εμφάνιση.

Η συνάντησή της τραγουδοποιού με τον ιδιαίτερα χαρισματικό μαέστρο Δαυίδ Ναχμία που χρόνια τώρα είναι αφιερωμένος, με σχεδόν ασκητικό τρόπο, στο ελαφρό τραγούδι, της έδωσε το έναυσμα να «στήσει» μαζί του μια παράσταση ερμηνεύοντας τραγούδια των δεκαετιών του ’30, ’40 και ’50.

efstathia_naxmias_afisa_2013_11_01

Με έναν απόλυτα προσωπικό τρόπο έκφρασης που άλλωστε συναντάμε και στα δικά της έργα, η Ευσταθία θα ερμηνεύσει τραγούδια των αγαπημένων της δημιουργών,  Αττίκ, Γιαννίδη, Σουγιούλ, Χαιρόπουλου, Κοφινιώτη, Ραπίτη κ.α. ενώ ταυτόχρονα δεν θα ξεχάσει και κάποια «περάσματα» από τα ήδη γνώριμα μονοπάτια της δικής της δισκογραφίας.

Η Ευσταθία και ο Δαυίδ Ναχμίας  συστήνουν για ακόμα μία φορά στο κοινό του ΙΑΝΟΥ, την αξεπέραστη γοητεία της βαρύτητας του ελαφρού τραγουδιού.

Του «ελαφρού»  που είναι πλούσιο σε αληθινά ειδύλλια και βαθιά αισθήματα.

Του «ελαφρού» που δεν είναι καθόλου light.

Μαζί τους ο Δημήτρης Χουντής, στο σοπράνο σαξόφωνό, δίνει στο «παλιό» ένα άρωμα πρωτόγνωρης φρεσκάδας.

Παρασκευή 22 & 29 Νοεμβρίου 2013, 21:30
Είσοδος: 10€ / Ελάχιστη κατανάλωση: 6€

IANOS
Σταδίου 24 – Αθήνα
τηλ. 210 32 17 810

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here