28/2/2011
www.musiccorner.gr

Η ΖΩΗ ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ ανεβαίνει στη σκηνή του CLUB του ΜΥΛΟΥ τη Τρίτη 1 Μαρτίου 2011…

Η Κούβα, με τον Latin παλμό της, η Αργεντινή του Astor Piazzolla  & του Carlos Gardel, το αγωνιώδες Παρίσι του ’50 & της Edith Piaf, ονειροπολούν, στους ρυθμούς της Θράκης, της Ηπείρου, της Μακεδονίας, των Νησιών της Ελλάδας,  των Βαλκανίων & του παλιού λαϊκού πάλκου, σε μια γιορτινή παράσταση της Ζωής Τηγανούρια, απόδειξη πως η μουσική είναι μία και αδιαίρετη.

Πλαισιωμένη από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών, με μαέστρο τον Ηλία Αργυρόπουλο (πιάνο), Γιώργο Βασιλείου (μπάσο), Στέλιο Γενεράλη (τύμπανα), και Γιάννη Παπαγιαννούλη (κρουστά), μέσα από ρυθμούς tango, latin, παραδοσιακούς και λαϊκούς, η Ζωή Τηγανούρια διασκευάζει με τον αισθησιακό δυναμισμό της γνωστούς συνθέτες και παρουσιάζει επιλεγμένες στιγμές από την προσωπική της δισκογραφία.

Special guest, ειδικά για τη βραδιά αυτή (στο κλίμα της εποχής), η Κουβανή τραγουδίστρια και πιανίστα Katia Gonzalez. Το τραγουδιστικό λαϊκό & παραδοσιακό μέρος του προγράμματος έχει αναλάβει η Άννα Μαρία Κάλφα.

«Η μουσική, δεν είναι κλειστή. Υπάρχουν μελωδίες που μοιάζουν να ανήκουν σε όλους, αφού η μουσική είναι ένα σύμπαν ολόκληρο, φτιαγμένο από αισθήσεις» θα πει και η ίδια η Ζωή, προσκαλώντας τον κόσμο να ανέβει μαζί της την Τρίτη 1 Μαρτίου, στο club του Μύλου, στο «καράβι» της πολυπολιτισμικής αυτής γιορτής…

“Club” Μύλος
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21:00
Τηλ κρατήσεων: 2310 510081
Τιμή εισιτηρίου: 12€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here