13/12/2011
www.musiccorner.gr

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου , το κατάστημα Public του Metro Mall (σταθμός μετρό Άγιος Δημήτριος) θα παρουσιάσει στις 8.00μμ, ζωντανά, το νέο δίσκο της Ηρώς με τίτλο «Ψύχραιμα» .

Η Ηρώ επιστρέφει μετά από τρία χρόνια δισκογραφικής απουσίας με μια πολύ προσωπική δουλειά με ένα τίτλο επίκαιρο, που αποτελεί ταυτόχρονα και μια ευχή σε μια πραγματικά δύσκολη εποχή.

Δυναμική, άμεση, δραστήρια, ειλικρινής και αισιόδοξη με το ταλέντο, όχι μόνο της ερμηνείας της, αλλά και της γραφής μουσικής και στίχου είχε ήδη κατακτήσει την αγάπη αλλά και την «ψήφο» εμπιστοσύνης του κοινού.

“Ψύχραιμα”, ένα άλμπουμ που έχει περισσότερο από κάθε άλλη φορά την υπογραφή της, ενορχηστρωτικά και δημιουργικά.

Τραγούδια που διαλέχτηκαν με βάση το συναίσθημα συναρμολογούν ένα μικρό μουσικό παζλ. Το καθένα από αυτά είναι μια μικρή ιστορία. Συνδετικός κρίκος όλων κι έκπληξη του άλμπουμ είναι η χρησιμοποίηση φυσικών οργάνων στην παραγωγή και την ενορχήστρωση.

Το ομώνυμο τραγούδι Ψύχραιμα και τρία ακόμα τραγούδια του δίσκου (μεθυσμένη διαφορά , τα χρόνια μου, το έγκλημα) υπογράφει στιχουργικά ο  Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Ο  Κώστας Φασουλάς υπογράφει τους στίχους στο τραγούδι “Όμηρος” …

Στο τραγούδι “Φεύγω” τους στίχους υπογράφει η Λουσίλ Πετρίδου…

Δίπλα στα επτά καινούργια τραγούδια συναντάμε και μια διασκευή, το τραγούδι των Μιμη Πλέσσα και Λευτέρη Παπαδόπουλου “Απόψε σε θέλω”.

Μαζί με την Ηρώ θα εμφανιστεί ο  Χρήστος Λούλης στο ντουέτο τους με τίτλο «το έγκλημα».

Εκτός από το νέο της δίσκο, θα ερμηνεύσει και άλλα αγαπημένα τραγούδια. Θα την συνοδεύσει ο Αργύρης Αγγέλου, με τον οποίο η Ηρώ συνεργάζεται φέτος το χειμώνα στη μουσική σκηνή “tas stage”.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι συντελεστές  του δίσκου και πολλοί  φίλοι και συνεργάτες της Ηρώς από τον καλλιτεχνικό χώρο.

 

Σας περιμένουμε για να περάσουμε όλοι μαζί μια χαρούμενη, γιορτινή βραδιά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here