18/7/2012
www.musiccorner.gr

Νέα κομμάτια (ελληνικά και ξένα) με indie rock ύφος και trip hop στοιχεία, video art, διαδραστικότητα και πρόζα συνδυάζονται μεταξύ τους καταλήγοντας σε πρωτότυπους συνδυασμούς και αναπάντεχα “παντρέματα”. Από την παράνοια του trip hop, σε μονοπάτια “πειραγμένου swing” και electro soul και αποʼκει σε ακούσματα bossa nova αλλά και jazz…

Διασκευασμένοι Garbage, “πειραγμένη” Nancy Sinatra, Hooverphonic αλλά και Portishead, Nirvana, Radiohead, Placebo σε αναπάντεχες δεύτερες εκτελέσεις καθώς και Rupa & the April Fishes, Vondaler & Lowpressure, La Cherga έως funky… Ελένη Βιτάλη… Respect!

Συντελεστές:
Τραγούδι – Ερμηνεία: Κέλλυ Καλτσή
Πιάνο – Keyboards: Παύλος Μόρφης
Κιθάρα: Nτένης Μόρφης
Μπάσο: Πάνος Δημόπουλος
Τύμπανα: Γιάννης Θωμάς

Opening Act: Maria Panosian (DJ Set)

18 Ιουλίου

Vault Theatre Plus
Μελενίκου 26, Βοτανικός, Γκάζι.

ΕΝΑΡΞΗ : 21.30μ.μ
ΕΙΣΟΔΟΣ : 5 Ευρώ

Ο πολυχώρος πολιτισμού VAULT THEATRE PLUS διοργανώνει για πρώτη χρονιά το VAULTAGE MUSIC FESTIVAL. Μια μουσική γιορτή, με ανθρωπιστικό χαρακτήρα, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός χαρίζοντας κάθε χρόνο ενα μεγάλο μέρος των εσόδων της σε μή κερδοσκοπικές κοινωνικές οργανώσεις, ως βοήθεια στην εκπλήρωση των στόχων τους. Φέτος στόχος μας είναι να στηρίξουμε το “Κέντρο Ζωής” (Μη Κυβερνητική Oργάνωση που στηρίζει ανθρώπους που ζουν με HIV/AIDS ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here