26/6/2014
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Η Κωνσταντίνα από τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα συνεργάστηκε με πολύ σπουδαίους και μεγάλους καλλιτέχνες.

Από την μπουάτ στην Κύπρο που εμφανιζόταν με τον αδελφό της Πανίκο και την ανακάλυψε η Χάρις Αλεξίου, στην πρώτη της δουλειά στην Αθήνα με τον Γιώργο Νταλάρα και τη Χαρούλα καθώς και τις εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη δίπλα στην Μαρινέλα και την Βίκυ Μοσχολιού, η μικρή Κυπριοπούλα έδειχνε ότι είχε πολλά να δώσει στο ελληνικό τραγούδι.

Μια από τις πρώτες συνεργασίες που στάθηκαν ορόσημο στην καριέρα της, ήταν αυτή με τον Κώστα Χατζή δίπλα στον οποίο εμφανίστηκε στο πλαίσιο μεγάλης περιοδείας. Η γνωριμία τους μάλιστα “σημάδεψε για πάντα” την καριέρα της!

Γιατί ο Κώστας Χατζής ήταν ο άνθρωπος που προέτρεψε την Ντίνα Κωνσταντίνου, όπως ήταν το όνομα που εμφανιζόταν στις πρώτες της εμφανίσεις, να χρησιμοποιήσει το βαφτιστικό της όνομα ως καλλιτεχνικό. Έτσι “γεννήθηκε” η Κωνσταντίνα!

konstantina_xatzis_2014_06_02

Οι δυο τους θα συναντηθούν ξανά επί σκηνής την Δευτέρα 7 Ιουλίου στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, στην μεγάλη αφιερωματική συναυλία της Κωνσταντίνας, στην όποια συμμετέχουν και άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες, οι όποιοι σημάδεψαν την καλλιτεχνική της πορεία: Βασίλης Καρράς, Γιάννης Πλούταρχος, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Χάρης Χαλκίτης, και τα αδέλφια της Άντρoς & Χαρά Κωνσταντίνου.

Με αφορμή την εμφάνισή τους, συναντήθηκαν για πρόβα στο στούντιο και βρήκαν τ ον χρόνο να συζητήσουν και να θυμηθούν τα παλιά, ενώ ο Κώστας Χατζής  είχε και μια μεγάλη έκπληξη στην Κωνσταντίνα! Της έδωσε δώρο ένα cd με ηχογράφηση από την πρώτη τους συναυλία την oποία είχε στο αρχείο του!

Την Δευτέρα 7 Ιουλίου, λοιπόν, “Η Δική μας η Αγάπη” φοράει τα γιορτινά της και μας περιμένει σε μια βραδιά που θα θυμόμαστε για καιρό!

Καλλιτεχνική Επιμέλεια – Ενορχήστρωση Προγράμματος: Γιώργος Παγιάτης

Αναλυτικότερα στο σχετικό δελτίο τύπου, εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here