27/1/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει η Μαρίνα Σκοπελίτου

Το τραγούδι «La la love» επέλεξε η Κύπρος για τη συμμετοχή της στον 57ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της EUROVISION που θα διεξαχθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν το φετινό Μάιο. Η απόφαση πάρθηκε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής «Ένα τραγούδι για την Ήβη», η οποία μεταδόθηκε από το κυπριακό κανάλι ΡΙΚ. Το δύσκολο έργο της επιλογής ανέλαβαν το κοινό της Κύπρου και μία επταμελής κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από μουσικούς και ανθρώπους των ΜΜΕ, όπως ο Τζώνη Καλημέρης και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η βραδιά της παρουσίασης των υποψήφιων κομματιών ήταν όμορφη και γεμάτη από την λάμψη και τη θετική ενέργεια της νεαρής τραγουδίστριας. Όμορφη και χαμογελαστή όπως πάντα, ανέβηκε στη σκηνή φορώντας ένα μίνι φόρεμα και έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στην ερμηνεία και των τριών κομματιών.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς είχαμε την ευκαιρία να δούμε τη Nikki, τη νικήτρια του περσινού διαγωνισμού της EUROVISION, η οποία θέλησε να ευχηθεί καλή επιτυχία στην Ήβη. Μία ακόμη καλεσμένη ήταν η Ευρυδίκη η οποία έχει συμμετάσχει παλαιότερα στο διαγωνισμό, και ήταν η πλέον κατάλληλη  για να  συμβουλεύσει τη νεαρή τραγουδίστρια.

Το κομμάτι «La la love» που επέλεξαν ομόφωνα κοινό και κριτική επιτροπή πιστεύουμε και ελπίζουμε πως θα έχει μια καλή πορεία στο διαγωνισμό. Είναι ένα πολύ χορευτικό και χαρούμενο κομμάτι, από αυτά που αρέσουν στο ευρωπαϊκό κοινό. Βέβαια, απαραίτητη προϋπόθεση για να πάει καλά είναι να συνδυαστεί από μία πολύ δυνατή σκηνική παρουσία, την οποία η Ήβη σίγουρα μπορεί να υποστηρίξει.

Καλή επιτυχία Ήβη!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here