13/12/2011
www.musiccorner.gr

Η κορυφαία παραγωγή Abbamania, που αναβιώνει με τον πιο πιστό τρόπο τη δύναμη και την ομορφιά της μουσικής των Abba, καθώς και την εκρηκτική σκηνική τους ενέργεια, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, «στην καρδιά της Αποκριάς» στις 17 & 18 Φεβρουαρίου 2012, στη σκηνή του Θεάτρου Badminton.

Η σαρωτική επιτυχία του μιούζικαλ ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ, στα τέλη των 90’ς, (αρχικά στο Λονδίνο και μετά σ’ ολόκληρο τον κόσμο), αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον και την αγάπη του κόσμου για τη μουσική των Abba. Ο θεατρικός παραγωγός  Stuart Littlewood, δημιούργησε μια συναυλία, όσο το δυνατόν πιο πιστή στην πραγματικότητα των Abba, με σπουδαίους ερμηνευτές, σε μια παραγωγή κορυφαίου επιπέδου σε ήχο, φωτισμούς, εφέ!

Τα διαχρονικά τραγούδια των Abba μοιάζουν να γράφτηκαν για να τραγουδιούνται και να χορεύονται live. Το Abbamania προσφέρει αυτό ακριβώς: δύο ώρες εκπληκτικής μουσικής με ιδανικούς ερμηνευτές, δίνοντας την αίσθηση ότι ο χρόνος σταμάτησε -κάπου στα 70’ς- γιατί οι φωνές, η προφορά, τα τραγούδια, τα κοστούμια και κυρίως το feeling του γκρουπ, είναι … Abba και είναι όλα εδώ!

Παρασκευή 17 & Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012, στο Θέατρο Badminton.

Ώρα έναρξης:21:00

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου

Τηλ: 210 88 40 600

Τιμές εισιτηρίων: 25, 30, 35, 40 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here