3/4/2014
www.musiccorner.gr

Το “Viva Elvis” είναι το νέο project του Γιώργου Γάκη και των συνεργατών του, όπου μέσα σε δύο ώρες παρουσιάζεται η βιογραφία και το μουσικό έργο του Elvis Presley. Μια καλοστημένη μουσικοχορευτική παράσταση αφιερωμένη στη μεγαλύτερη ίσως φιγούρα του 20ου αιώνα, τον άνθρωπο που ουσιαστικά εφηύρε το rock ‘n’ Roll, τη σπουδαιότερη επιρροή για τις επόμενες γενιές, το βασιλιά ELVIS!!!

viva_elvis_principal_2014_04_001
Η άμεση αφήγηση, σε συνδυασμό με τα άρτια videos, που προβάλλονται καθ’ όλη τη διάρκεια του show, δίνουν τη θέση τους διαδοχικά σε 31 αγαπημένα τραγούδια, παιγμένα με τον καλύτερο τρόπο live από τον Γιώργο Γάκη, τους Troublemakers, ένα κουαρτέτο πνευστών και δύο εξαιρετικές τραγουδίστριες στα φωνητικά (συνολικά 11 μουσικοί) καλύπτοντας έτσι όλο το μουσικό φάσμα του Elvis, από το 1956 έως το 1977. Σε συγκεκριμένα κομμάτια η Βίκυ Γκούμα με την ομάδα της, έχει αναλάβει τις  χορογραφίες, ενώ τη σκηνοθεσία επιμελείται η ηθοποιός Ναταλία Μίγδου. Στον εναλλακτικό ρόλο έκπληξη του Elvis ο Θύμιος Μάντζιος.

viva_elvis_principal_2014_04_003

Η παρθενική παράσταση “Viva Elvis” , πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα τον Ιούλιο του 2013 στο υπαίθριο θέατρο της Ε.Η.Μ. από 3000 θεατές, και η δεύτερη τον Ιανουάριο του 2014 στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων,  αποσπώντας  διθυραμβικά σχόλια και οι δύο!!!

Την Παρασκευή 11 Απριλίου η παράσταση παρουσιάζεται στη Θεσσαλονίκη στο Principal Club Theater στο Μύλο. Μια βραδιά γεμάτη με ενέργεια  Rock ‘n’ Roll, χορό, ένα μαγικό μουσικό ταξίδι αφιερωμένο στο Elvis Presley. Viva…!

viva_elvis_principal_2014_04_002

Συντελεστές:
Γιώργος Γάκης & Troublemakers
Τύμπανα : Κώστας Δημητρίου
Μπάσο : Άκης Κασκάνης
Κιθάρα : Bob Σαγανάς
Πιάνο : Αχιλλέας Ράδης
Σαξόφωνο : Παναγιώτης Τέλης
Κορνέτα :Νίκος Κυπριώτης
Σαξόφωνο-Κλαρινέτο :Άγγελος Αντώνογλου
Τρομπόνι :Κώστας Δελλής
Φωνητικά :Ζωή Ευαγγέλου, Ανθή Σταύρου
Ενορχήστρωση πνευστών  :Κώστας  Δελλής
Σκηνοθεσία :  Ναταλία Μίγδου
Χορογραφίες – κίνηση  : Βίκυ Γκούμα
Ομάδα χορευτών : ΧΟΡΟΚΙΝΗΣΗ – Βίκυ Γκούμα
Video: Γιώργος Γεωργούλας
στο ρόλο του Elvis o Θύμιος Μάντζιος

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

PRINCIPAL CLUB THEATER /ΜΥΛΟΣ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30
H παράσταση ξεκινάει στις 22.45
Προπώληση 8€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)
Είσοδος : 10€

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here