30/10/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

H ταλαντούχα ερμηνεύτρια Μπέττυ Χαρλαύτη κάνει την πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου της δίσκου, με τίτλο “Ποια να΄σαι συ” την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 20:00, στο «Polis Art Cafe» στη Στοά του Βιβλίου. Πρόκειται για την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, η οποία περιέχει δημιουργίες του Μιχάλη Σουγιούλ. Στον δίσκο συμμετέχει φιλικά ο αγαπημένος Κώστας Μάντζιος.

55 χρόνια μετά τον θάνατο του συνθέτη Μιχάλη Σουγιούλ (Οκτώβριος του 1958), η νέα ερμηνεύτρια Μπέττυ Χαρλαύτη, που κουβαλά στο βιογραφικό της συνεργασίες δυναμικές (όπως με την Μαρία Φαραντούρη, την Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης” κλπ.), όσο και μουσικές σπουδές, από το κλασικό τραγούδι ως την τζαζ και το παραδοσιακό, κινείται στις μουσικές ράγες της εποχής της και παράλληλα μας συστήνεται αποδίδοντας με τον δικό της τρόπο τα διαχρονικά αυτά τραγούδια.

harlafti_2013_11

Η ευρηματική ενορχήστρωση του Γιώργου Σχοινά ακροβατεί μεταξύ του “παλιού και του καινούργιου σε μια ευτυχή συνάντηση” (περιοδικό «Jazz & Τζαζ»).Έτσι, σε συνδυασμό με τη φρέσκια ερμηνεία της Μπέττυς Χαρλαύτη και ανάμεσα σε πινελιές τζαζ και άλλες “αλχημείες”, γεφυρώνονται οι εποχές, οι ρυθμοί και οι άνθρωποι…

Στην παρουσίαση στο «Polis», θα μιλήσουν για την Μπέττυ Χαρλαύτη και τη δισκογραφική της δουλειά η κόρη του μεγάλου συνθέτη Hρώ Σουγιούλ, ο Σιδερής Πρίντεζης – ραδιοφωνικός παραγωγός στην ΕΡΑ και ο Αντώνης Μποσκοΐτης – σκηνοθέτης & δημοσιογράφος.

Θα παίξουν οι μουσικοί:
Γιώργος Σχοινάς – πιάνο
Νίκος Καπηλίδης – τύμπανα
Γιάννης Πλαγιαννάκος – μπάσο
Λευτέρης Πουλιού – σαξόφωνο

«Polis Art Cafe»
Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3249588

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here