13/11/2012
www.musiccorner.gr

Η Νατάσα Μποφίλιου ως πρέσβειρα της εκστρατείας του ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, επιστρέφει στην Κύπρο για δύο μοναδικές παραστάσεις:

Την Τετάρτη 14 και την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, η Νατάσσα Μποφίλιου παρουσιάζει τις «Μέρες του Φωτός» στη μουσική σκηνή “ΑΥΛΑΙΑ”, στη Λευκωσία.
Διεύθυνση: Εμμανουήλ Ροΐδη 2- Λευκωσία Κύπρου

Ώρα έναρξης: 21:00
Πληροφορίες-κρατήσεις στα τηλ: 00357 22388322 , 00357 97895979

“Έρχονται οι Μέρες του Φωτός” τραγούδησε φέτος η Νατάσσα Μποφίλιου δημιουργώντας ένα νέο σύνθημα για το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας καινούργιας. Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια, με τα νέα, ήδη αγαπημένα τραγούδια των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη στις αποσκευές της, έκλεψε ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες κριτικές για την ποιότητα και την ένταση μιας παράστασης, από τις πιο επιτυχημένες της φετινής χρονιάς.

Τα τραγούδια από τις Μέρες του Φωτός  που έχουν ήδη ξεχωρίσει, ταξιδεύουν στην Κύπρο και συναντούν τα υπόλοιπα τραγούδια του ξεχωριστού ρεπερτορίου της Νατάσσας Μποφίλιου, συνομιλώντας με ιδιαίτερες και απρόβλεπτες επιλογές από την εγχώρια και διεθνή σκηνή. Η ίδια πιο ώριμη και εξωστρεφής από ποτέ βρίσκεται στην καλύτερη και πιο δυνατή στιγμή της, καθιστώντας σαφές ότι με τις «Μέρες του Φωτός» μια νέα Εποχή αρχίζει!

Μία παράσταση – γιορτή, για αυτά που ζήσαμε κι αυτά που έρχονται…

Το cd «Μέρες του Φωτός» κυκλοφορεί από τη Sony Music.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here