13/12/2013
www.musiccorner.gr

H φωνή της Jazz ερμηνεύτριας Kellylee Evans θεωρείται από εμπειρογνώμονες μουσικούς και κριτικούς, η πιο όμορφη και αισθαντική φωνή της γενιάς της. Έχοντας κερδίσει ομόφωνo έπαινο για το δισκογραφικό της αφιέρωμά στη Nina Simone το 2010, η Kellylee συνεχίζει την πορεία της με την παραγωγή ενός πιο προσωπικού έργου, το οποίο εκτός από την εδραίωσή που φαίνεται να της χαρίζει στο μουσικό παγκόσμιο στερέωμα, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως η Jazz ζει και εξελίσσεται.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Καναδά, ενώ από μικρή έδειξε την αγάπη της προς την Soul και τη Jazz, τόσο ως ακροατής όσο και ως μουσικός. Δε φανταζόταν ωστόσο πως η αγάπη της αυτή κάποια μέρα θα την οδηγήσει στην αρχή μιας πολλά υποσχόμενης καριέρας και θα της χαρίσει το πολύ τιμητικό βραβείο Juno για το 2011, αλλά και το βραβείο καλύτερου vocal album του 2010 για το “Nina” στα πλαίσια της ίδιας διοργάνωσης.

kelly_lee_evans_2013_11_01

Το αφιέρωμά της στη Nina Simone ήταν το πρώτο πράγμα που της ήρθε στο μυαλό όταν της ζητήθηκε να αφιερώσει δύο μέρες στο στούντιο και να ηχογραφήσει κάτι το οποίο αγαπάει και αποτελεί έμπνευση για την ίδια. Η Nina Simone, αποτελεί εκτός από το μεγαλύτερο μουσικό της πρότυπο, το κλειδί για μία πόρτα που άνοιξε, προσθέτοντας στο ιστορικό της Kellylee συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως  ο George Benson,o Tony Bennett,o Chris Botti, η Dianne Reeves,o Maceo Parker,o Derek Trucks και η Sharon Jones, αλλά και εξαιρετικές ζωντανές παρουσιάσεις, με ποιο χαρακτηριστικές το Sunfest, το Algoma Fall Festival, αλλά και την πολύ τιμητική εμφάνιση στο Imperial Theatre.

O καιρός πέρασε και η Καναδή ερμηνεύτρια επέστρεψε το 2013 παρουσιάζοντας ένα τελείως διαφορετικό project. Μία σειρά εξαιρετικών διασκευών, εκ των οποίων το “And so We Dance” ξεχώρισε αισθητά, δίνοντας στην Kellylee Evans την ευκαιρία να γίνει αναγνωρίσιμη στο παγκόσμιο μουσικό κοινό και να λάβει το στοίχημα για την καταξίωσή της στο μουσικό προσκήνιο ως μία Soul-Jazz ερμηνεύτρια που θα μείνει στο χρόνο.

Στις 14 του Δεκέμβρη, η Kellylee επισκέπτεται το Gazarte με σκοπό να μας χαρίσει ένα υπέροχο βράδυ, γεμάτο από τις μουσικές της Nina Simone που τόσο αγάπησε, αλλά και από το αμέσως επόμενο project της, που γνωρίζει ήδη τεράστια επιτυχία.

Gazarte
Βουτάδων 32-34, Γκάζι
τηλ : 210-3460347

Ημερομηνία :   14/12
Ώρα έναρξης : 22.00
Doors Open :   21.00                                                                

Τιμές Εισιτηρίων
Καθήμενοι Α’ ζώνης : 28 €
Καθήμενοι Β’ ζώνης : 20 €
Όρθιοι : 13 €

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here