20/2/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Τη νομική οδό ακολουθεί η Adele εναντίον του γαλλικού περιοδικού “Public” που δημοσίευσε φωτογραφίες της που υποτίθεται πως προέρχονται από «ροζ» video της τραγουδίστριας που έχει στην κατοχή του το περιοδικό. Η Adele αφού διέψευσε ότι στο video αυτό είναι η ίδια, προχώρησε σε μήνυση κατά του περιοδικού.

Πληροφορηθήκαμε ότι το γαλλικό περιοδικό “Public” δημοσίευσε σήμερα φωτογραφίες της πελάτιδάς μας και ισχυρίζεται ότι προέρχονται από ταινία με ερωτικό περιεχόμενο. Η πελάτις μας δεν είχε καμία συμμετοχή σε ερωτική ταινία. Η πελάτις μας δεν εμφανίζεται στις δημοσιευθείσες φωτογραφίες. Τέτοιοι ισχυρισμοί είναι απόλυτα ψευδείς και ιδιαίτερα συκοφαντικοί. Η πελάτις μας θα λάβει νομικές πρωτοβουλίες σχετικά με το θέμα”, αναφέρεται σε επιστολή που έστειλε ο δικηγόρος της στο MailOnline.

Το περιοδικό “Public” αφιέρωσε τρεις ολόκληρες σελίδες στη ροζ ιστορία και τις φωτογραφίες και ισχυρίζεται ότι το video τραβήχτηκε με smart phone στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου. Στο μεταξύ, ο φωτογράφος που έδωσε τις φωτογραφίες στο περιοδικό, ονόματι Jean-Claude Elfassi, έγραψε στο Twitter : “Αν αυτό σας ικανοποιεί, ζητώ συγνώμη από όλες τις Adele του κόσμου”!

Η Adele φαίνεται ότι τώρα αρχίζει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες που έχει η δημοσιότητα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here