2/10/2012
www.musiccorner.gr
 

H Amparo Sanchez, μία από τις δυναμικές φωνές της Ισπανίας και η ψυχή του σχήματος Amparanoia, επισκέπτεται την πόλη του Βόλου για ένα μοναδικό Live με το νέο 6μελές σχήμα της!

Πρώτη εμφάνιση της τραγουδίστριας στην ελληνική επαρχία – μη χάσετε την ευκαιρία για μια ανεπανάληπτη συναυλία με χρώμα από την άλλη άκρη της Μεσογείου και του Ισημερινού. Έρχεται να παρουσιάσει τη νέα δουλειά της ‘Alma de Cantaora’, με το τελευταίο άλμπουμ “Tucson- Havana” να έχει τη σφραγίδα παραγωγής των Calexico. Αcoustic, flamenco, balkan, reggae και latin μπλέκονται μαζί σε μια πανδαισία ήχου και ενέργειας επι σκηνής.

Όσοι γνωρίζουν την παρουσία της μπορούν να διαβεβαιώσουν αυτό που θα μαρτυρήσουμε όλοι από κοντά: πρόκειται για μια μαγευτική τραγουδιστρια και μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που ενώνει το κοινό, όλων των ηλικιών και εθνικοτήτων.

Τη βραδιά συμπληρώνουν με τη συμμετοχή τους οι Salsa Y Sueno! Με χορό πριν και μετά τη συναυλία και λατιν μουσικές επιλογές από τον DJ EstelioEl Social, θα μεταφέρουν στον πολυχώρο Τσαλαπάτα την καθιερωμένη τους συγκέντρωση από το ορεξάτο κοινό, σε νέους αλλά και έμπειρους οπαδούς του ήχου.

Eλάτε και σεις με ηλιόλουστη ψυχή στη μεγάλη συναυλία που σηματοδοτεί την αρχή της σεζόν!

ΑΜPARO SANCHEZ Live

Βόλος , Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Vox music stage, Πολυχώρος Τσαλαπάτα  (οδός Ζάχου)
Έναρξη 21:00

Εισιτήρια:
Προπώληση  13€ (αυστηρά 150 διαθέσιμα-ακολουθούν πληροφορίες)

Ταμείο 15€

Η προπώληση θα ξεκινήσει την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στα:
Elefantas coffee Bar – Τ. Οικονομάκη 70 Α
Casablanca cinephile – Δημητριάδος 193
Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου – Δημητριάδος με Κουμουνδούρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here