21/3/2014
www.musiccorner.gr

Στην Αμερική την αποκαλούν συχνά “The hottest lady in town”, και κυριολεκτούν, αφού ο χαρακτηρισμός αυτός προέκυψε εξαιτίας του ατμού που αναδύεται από το κορμί της, όταν ερμηνεύει ζωντανά στη σκηνή… Απόδειξη του πόσο έντονα ζει το τραγούδι αυτή η μοναδική ερμηνεύτρια από το Chicago…

Αν και κατέληξε τυχαία μπροστά στο μικρόφωνο, αναδείχθηκε γρήγορα σε μια γνήσια Diva των Blues, ενώ η φωνή της ανταποκρίνεται εξίσου καλά και σε πιο μοντέρνες blues και jazz συνθέσεις.

angela_brown_half_note_2014_03_001

Η ερμηνεία της, σε μιούζικαλ στο κολλέγιο, της Bessie Smith, φαίνεται πως δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού χρόνια αργότερα οι δημοσιογράφοι θα την χαρακτήριζαν «Bessie Smith των Eighties” και αργότερα και των 90s!

Στην Ευρώπη η καριέρα της είναι εξίσου λαμπρή, με την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με αναρίθμητες συναυλίες και συμμετοχή στα σπουδαιότερα φεστιβάλ της ηπείρου μας (Montreux Jazz Fest,  North Sea Festival, Ascona Jazz Festival κλπ.). Εχει συμπεριληφθεί στο Βιβλίο Guiness, στο “Who’s Who of Blues” και στη νέα “Virgin’ Encyclopaedia of the Blues”. Η Angela Brown είναι αναμφισβήτητα μια από τους λίγους εν ζωή θρύλους των Blues, σήμερα, και οι συναυλίες της αποτελούν πάντα γεγονός. Και αρκεί να την δει κανείς να ερμηνεύει, για να αντιληφθεί σε όλο του το βάθος το motto που την αντιπροσωπεύει στη ζωή της:  “Love is all, so let the good times roll…”

Παρασκευή 4/4 & Σάββατο 5/4 στις 22.30
Κυριακή 6/4 στις 21.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
9 ευρώ (φοιτητικό) – 14 ευρώ (bar)
20 ευρώ (Β’ ζώνη) – 25 ευρώ (Α’ ζώνη)

HALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Μετς
Πληροφορίες – Κρατήσεις : 210 9213310

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here