8/11/2010
www.musiccorner.gr

Οι τρείς επιπλέον διαυγείς οκτάβες της, την καταξιώνουν ως την σπουδαιότερη φωνή της jazz σκηνής στις μέρες μας!

Η καλλιτέχνης της BLUE NOTE DIANNE REEVES θεωρείται παγκόσμια ως η πλέον φημισμένη γυναικεία φωνή της jazz σήμερα. Σαν επιβράβευση της απαράμιλλης δεξιοτεχνίας της, της σπουδαίας αυτοσχεδιαστικής ικανότητας της, της συναισθηματικής της έκφρασης και του μοναδικού της στυλ τιμήθηκε με 3 διαδοχικά βραβεία GRAMMY ως η καλύτερη jazz τραγουδίστρια και μάλιστα σε όλες τις vocal κατηγορίες!

Το 4ο βραβείο GRAMMY της καριέρας της το κέρδισε το 2006 με το cd “GOOD NIGHT AND GOOD LUCK” από την ομώνυμη ταινία του George Clooney.

Η DΙΑΝΝΕ REEVES  έχει ηχογραφήσει και έχει εμφανιστεί  με τις σπουδαιότερες ορχήστρες του κόσμου όπως  την WYNTON MARSALIS και την LINCOLN CENTER JAZZ ORCHESTRA,την CHICAGO SYMPHONY ORCHESTRA με διευθυντή ορχήστρας τον DANIEL BARENBOIM καθώς επίσης  ήταν solist με τον Sir SIMON RATTLE με την ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ.

Η DIANNE REEVES ήταν η πρώτη καλλιτεχνική διευθύντρια της Φιλαρμονικής του LOS ANGELES, καθώς επίσης ήταν η τραγουδίστρια που είχε την τιμή να τραγουδήσει πρώτη στο  φημισμένο WALT DISNEY CONCERT HALL. H συνεργασία της DIANNE REEVES  με τον θρυλικό μουσικό παράγωγο Arif Mardin (παραγωγό της Norah Jones και της Aretha Franklin) στο cd A LITTLE MOONLIGHT τιμήθηκε με GRAMMY  λόγω της εξαιρετικής ερμηνείας της καλλιτέχνιδας!

Το 2004 κυκλοφόρησε η εορταστική συλλογή CHRISTMAS TIME IS HERE την οποία οι κριτικοί υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό και  ειδικά ο Ben Ratliff της New York Times έγραψε: «Η κυρία Reeves με την εκπληκτική της φωνητική δεξιότητα και το πηγαίο της συναίσθημα  αυτοπροσδιορίζεται ως η διακεκριμένη φωνή της jazz. Είναι ένα από τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα jazz cd που έχω ακούσει ποτέ».

Το 2007 η DIANNE REEVES  εμφανίζεται στο βιογραφικό ντοκιμαντέρ του Billy Strayhorn, ενώ το 2008 κυκλοφορεί το cd WHEN YOU KNOW, μια εξαιρετική συλλογή από παλιά κομμάτια σε καινούργιες εκτελέσεις με πολύ προσωπικό στυλ αλλά και από καινούργια τραγούδια  με ανεπανάληπτες προσωπικές ερμηνείες.

Το GAZARTE θεωρεί πολύ μεγάλη τιμή τις εμφανίσεις της κα DIANNE REEVES στην μουσική του σκηνή στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2010.

DIANNE REEVES
ΣΤΟ GAZARTE

TRIBUTE TO SARAH VAUGHN

ΠΕΜΠΤΗ 18/11/2010 – ΜΕ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22:30

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  19/11/2010 – ME ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:  22:30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
50€, 40€, 30€
20€ (ΟΡΘΙΟΙ)
Σημ. Όλα τα ανωτέρω εισιτήρια είναι αποκλειστικά Εισιτήρια Θεάματος και δεν συμπεριλαμβάνεται ποτό σε αυτή την τιμή.

GAZARTE
ΒΟΥΤΑΔΩΝ 32 ΓΚΑΖΙ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210.3452277

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here