13/1/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Nicki Minaj είναι ο τελευταίος καλλιτέχνης που επιβεβαιώθηκε ότι θα ερμηνεύσει στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy!

Η ράπερ προστέθηκε στη λίστα των ερμηνευτών της απονομής μετά τους Foo Fighters, Kelly Clarkson, Taylor Swift και Bruno Mars που έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους.

Η εμφάνιση αυτή της Nicki θα είναι η πρώτη σε βραβεία Grammy, εμφάνιση που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για κάθε καλλιτέχνη που συμμετέχει. Τη συμμετοχή της ανακοίνωσαν επισήμως οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης. Χαιρόμαστε που καλωσορίζουμε την Nicki Minaj στην πρώτη της εμφάνιση ως ερμηνεύτριας στη σκηνή των βραβείων Grammy στις 12 Φεβρουαρίου”, αναφέρεται σε μήνυμα μέσω twitter.

Η Nicki, στη φετινή 54η απονομή των σημαντικότερων μουσικών βραβείων, είναι υποψήφια σε τρεις κατηγορίες, ως καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη, για το καλύτερο rap άλμπουμ και για την καλύτερη rap ερμηνεία.

Και άσχετα από την επιτυχία που μπορεί να έχει κατακτώντας κάποιο από τα βραβεία, και μόνο η συμμετοχή της στο show της απονομής είναι πολύ σημαντική και ιδιαίτερα τιμητική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here