6/3/2013
www.musiccorner.gr

Το Σάββατο 9 Μαρτίου, η Sadahzinia των Active Member θα εμφανιστεί στον Πολυχώρο «Χυτήριο» στον Κεραμεικό.

15 χρόνια δισκογραφικής παρουσίας – αφορμή για φωτιά, αφορμή για γιορτή.
15 χρόνια και κάτι πάνε από τότε που προέκυψαν στη ζωή της το όνειρο, οι στίχοι και τα τραγούδια, το low bap ακόμα νωρίτερα μαζί με τα παραμύθια.

Σχετικά πρόσφατα έγινε μητέρα δυο παιδιών.

Ξαφνικά όλα έχουν έρθει στο κανονικό τους μέγεθος και τα δελτία τύπου είναι για να γεμίζουν τις αράδες με μπλα μπλα.  Εύκολα μπορεί πλέον κανείς να βρει τόσο πληροφορίες για τον ζεστό χώρο του «Χυτήριου» όσο και απίθανες πληροφορίες για την Sadahzinia (Γιολάντα Τσιαμπόκαλου). Οπότε αυτό το δελτίο τύπου έχει μάλλον διακοσμητικό χαρακτήρα.

Η μόνη πληροφορία που ίσως δεν βρείτε αλλού είναι η μεγάλη προσμονή και αγωνία της ίδιας να συναντήσει μετά από σχεδόν ένα χρόνο ξανά τον κόσμο ιδωμένο μέσα από την προσωπική της δισκογραφία κυρίως. Θα ακουστούν τραγούδια από τα πέντε προσωπικά της album αλλά και από όλες τις δισκογραφικές της δουλειές με τους Active Member.

Αν όλα πάνε καλά με τους ανέμους, τις βροχές, τα ψυχοσκαμπανεβάσματα και του χρόνου τα τερτίπια, πιθανότατα να ακουστούν και κάποια τραγούδια εντελώς καινούρια για πρώτη φορά.  Χορταστικές τρεις ώρες και βάλε, μαζί με τον B.D.Foxmoor επάνω στη σκηνή. Και τα σκέτα της τραγούδια…

Είσοδος: €10
Ώρα έναρξης: 21:30

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ «ΧΥΤΗΡΙΟ»
Ιερά Οδός 44 (5 λεπτά από το Μετρό του Κεραμεικού)
Τηλέφωνο 210.3412313

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here