3/5/2011
www.musiccorner.gr

Σάρμα” ονομάζεται ο νέος δίσκος της Sadahzinia που κυκλοφορεί από την 8ctagon. “Σάρμα” είναι μια λέξη με μεγάλο σημασιολογικό εύρος. Σημαίνει το απόρριμμα – αλλά σημαίνει και το “όμορφο”, ακόμα μπορεί να δηλώσει τη ρωγμή, τη σχισμή, ένα ρήγμα κάτω από την επιφάνεια, το οποίο έχει με μια τέτοια ρυθμική μορφή – που θυμίζει, κατά κάποιο τρόπο, μια μουσική παρτιτούρα… Ένας πολύ πιο εσωτερικός δίσκος αυτός – ο έκτος στην προσωπική δισκογραφία της frontwoman των Active Member – έχει κυρίαρχο στοιχείο τη μουσικότητα των εγχόρδων, των drums και της κιθάρας. Σχεδόν όλες οι μουσικές που συνοδεύουν τους στίχους της Sadahzinia είναι παιγμένες live και αυτό από μόνο του δίνει μια νέα δυναμική στο τραγούδι που υπηρετείται κάθε φορά. Ο δίσκος αποτελείται από 10 νέα κομμάτια. Η παραγωγή είναι του B.D.Foxmoor, στίχοι και ερμηνεία της Sadahzinia, βιολί παίζει ο Δημήτρης Κουζής, βιόλα ο Γιώργος Γαϊτανος και τσέλο η Έλσα Παπέλη, κιθάρα και μπάσο παίζει ο Jamoan. Ένα τραγούδι είναι διασκευή του “One Hand Clapping” από το Jazz trio του τρομπετίστα Thomas Siffling, στο οποίο συμμετέχει η Veronika Harcsa. Τέλος, τύμπανα και κρουστά έχει παίξει ο Κώστας Αναστασιάδης, ενώ ηχοληψία έχει κάνει ο Μιχάλης Σκαράκης.

Όλο το νέο υλικό θα παρουσιαστεί στο club του Μύλου το Σάββατο 7 Μαΐου. Μάλιστα ένας επιπλέον λόγος που κάνει αυτό το Live σημαντικό είναι η επιστροφή της στη σκηνή μετά από ένα χρόνο προκειμένου να τραγουδήσει αποκλειστικά δικά της τραγούδια.

Μαζί επι σκηνής θα βρίσκεται ο Jamoan με ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα καθώς και με κρουστά, o Κώστας Αναστασιάδης στα τύμπανα και φυσικά ο B.D.Foxmoor στα samplers και στην επιμέλεια όλου του προγράμματος.

Εκτός από την παρουσίαση του νέου δίσκου θα παρουσιαστουν και τραγούδια απ’ όλη την δισκογραφία της Sadahzinia με τους Active Member και από σόλο δουλειές της. Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια τουλάχιστον τριών ωρών…

Club Μύλος
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία – Θεσσαλονίκη

Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21:00
Τηλ κρατήσεων: 2310 510081

Τιμή εισιτηρίου: 15€, Φοιτητικο: 12€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here