17/9/2014
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Η δεύτερη σεζόν των Sgt. Pepper’Beatles Tribute Band ξεκινά το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, με το κίτρινο υποβρύχιο να αγκυροβολεί στο Architecture Rock Cafe στου Ζωγράφου για το πρώτο live της χρονιάς.

Από την πρεμιέρα τους πέρυσι μέχρι σήμερα, οι Sgt. Pepper’s Beatles Tribute Band πέρασαν από πολλές σκηνές της πρωτεύουσας και όχι μόνο. Μοιράστηκαν τη μαγεία των «Σκαθαριών» με εκατοντάδες φίλους -Beatle maniacs και μη- στήνοντας κάθε φορά ένα μεγάλο live Beatles party.

Τώρα, το υποβρύχιο του Sgt. Pepper σαλπάρει για μια δεύτερη σεζόν, εφοδιασμένο με ακόμη περισσότερα τραγούδια των Fab Four σε ένα ανανεωμένο πρόγραμμα. Η μπάντα ακολουθεί ολόκληρη την πορεία των Beatles, από το Please Please Me και τις πρώτες επιτυχίες του ‘63-‘64, έως τις μεγαλειώδεις συνθέσεις του White Album και του Abbey Road. Τα πασίγνωστα hits -από το “Love Me Do”και το “From Me To You”, μέχρι το “Hey Jude” και το “Let It Be”συνδυάζονται με πιο άγνωστα κομμάτια, σε μία προσπάθεια να καλυφθεί όσο το δυνατόν πληρέστερα το έργο του κορυφαίου συγκροτήματος.

Για άλλη μία χρονιά θα χορέψουμε, θα τραγουδήσουμε και θα μοιραστούμε την μαγική ενέργεια των Beatles, στο ταξίδι που μας ετοιμάζουν οι “Sgt. Pepper’s”.

Get Back λοιπόν: πρώτο ραντεβού στο Architecture Rock Cafe, το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου!

sgt_peppers_beatles_afisa_2014_09

Architecture Rock Cafe
Ούλωφ Πάλμε 23, Ζωγράφου,τηλ. 210 7472472

Ώρα έναρξης: 22:30

Είσοδος ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here