10/1/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Μετά την επέμβαση που έκανε η Adele στις φωνητικές της χορδές, κάτι που της στοίχισε την ξαφνική διακοπή της καριέρας της και την ματαίωση συναυλιών, η επιστροφή της μπορεί να ξεκινήσει στα βραβεία Grammy. Οι παραγωγοί της τελετής ευελπιστούν ότι η βρετανίδα τραγουδίστρια θα είναι σε θέση να ερμηνεύσει τις επιτυχίες της στην απονομή που είναι προγραμματισμένη για τον επόμενο μήνα.

Η Adele θα είναι παρούσα στην απονομή καθώς έχει συγκεντρώσει έξι υποψηφιότητες, μεταξύ αυτών και για το βραβείο καλύτερου άλμπουμ για το “21”, που έγινε παγκόσμια επιτυχία. Η τραγουδίστρια, τους τελευταίους μήνες ακολουθεί πιστά τις συμβουλές των γιατρών που την χειρούργησαν και της συνέστησαν να απέχει από κάθε ερμηνευτική δραστηριότητα και να ξεκουράσει τη φωνή της.

Ωστόσο, ίσως τα βραβεία Grammy να αποτελέσουν το πρώτο βήμα για την επιστροφή της Adele στην ενεργό δράση. “Η Adele θα παραβρεθεί στα βραβεία Grammy στις 12 Φεβρουαρίου”, ανέφερε άτομο από το περιβάλλον της στο RadarOnline.com.

Είναι ενθουσιασμένη με τις πολλαπλές υποψηφιότητες αλλά περνάει μια δύσκολη περίοδο μετά την επέμβαση. Έχει αρχίσει να μιλάει περισσότερο, με φυσικούς ρυθμούς, μετά την άδεια των γιατρών της. Τον τελευταίο καιρό ο καλύτερος φίλος της έχει γίνει μια …κομπρέσα που έχει γύρω απ’ το λαιμό της! Οι παραγωγοί της τελετής έχουν ζητήσει από την Adele να ανοίξει την απονομή με δική της ερμηνεία, αλλά η Adele δεν είναι ακόμα σε θέση να τους απαντήσει”.

Και δεν θα μπορέσει να δώσει μια θετική απάντηση σύντομα. Πιθανολογείται ότι μόλις λίγες μέρες πριν την τελετή απονομής θα μπορέσει να επιβεβαιώσει την παρουσία της στη σκηνή, κάτι που θα εξαρτηθεί από τους γιατρούς της”, ολοκλήρωσε η πηγή του site.

Σύμφωνα με ιατρικές πληροφορίες, η πλήρης επάνοδος ενός ατόμου μετά από επέμβαση στις φωνητικές χορδές διαρκεί από έναν έως τρεις μήνες. Η Adele, όμως, δεν είναι «κοινός» άνθρωπος, αλλά τραγουδίστρια με αυξημένες απαιτήσεις από τις χορδές της.

Εκτός της θεραπείας που ακολουθεί κατά γράμμα, η Adele ακολουθεί παράλληλα και πρόγραμμα πιο υγιεινής διατροφής θέλοντας να βελτιώσει γενικότερα την υγεία της, αλλά και την εμφάνισή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη χάσει κοντά στα 12 κιλά και η εμφάνισή της στα Grammy θα αναδείξει τη θηλυκότητά της!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here