31/1/2014
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μιχάλης Παπαϊωάννου

Και μπορεί στην Ελλάδα να μην έχουμε εξελίξεις πάνω στο θέμα της ελληνικής συμμετοχής για την Eurovision, όπως είχαμε αναφέρει όμως, η Έλενα Παπαρίζου κατεβαίνει υποψήφια με τα χρώματα της Σουηδίας, στον πρώτο από τους 4 ημιτελικούς, που θα γίνει το Σάββατο, για το Melodifestivalen. Η Έλενα αν καταφέρει να έρθει πρώτη ή δεύτερη θα πάει απευθείας στο τελικό της 8ης Μαρτίου , αλλιώς αν τερματίσει τρίτη ή τέταρτη, θα πάει στον ημιτελικό της δεύτερης ευκαιρίας μήπως και καταφέρει από εκεί να περάσει.

paparizou_sweden_eurovision_promo_2014_01_01

Σήμερα, δόθηκαν στη δημοσιότητα, snippets από τις πρόβες των υποψηφίων και έτσι παίρνουμε μια μικρή ιδέα, και συγκεκριμένα ενός λεπτού μόνο, για τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν.

Ανάμεσα τους ήταν και το ‘Survivor’ της Έλενας, που όπως όλα  δείχνουν, φαίνεται να είναι τελικά ένα δυναμικό κομμάτι, όχι pop εντελώς όπως ίσως περίμεναν αρκετοί, που στο φινάλε του κρύβει εκπλήξεις και μάλλον κάποια πυροτεχνήματα!

Σαφέστατα και θα έχει μια εξαιρετική σκηνική παρουσία, αλλά θα τα μάθουμε όλα αυτά το βράδυ του Σαββάτου. Καλή επιτυχία στην Έλενα, το αξίζει άλλωστε!

Απολαύστε ένα μικρό δείγμα από το κομμάτι της:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here