3/4/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ανοιχτή σε συνεργασίες με τους συμμετέχοντες στο talent show “The Voice” είναι η Jessie J. Δε μιλάμε, βέβαια, για τους διαγωνιζόμενους, αλλά για τα άλλα μέλη της κριτικής επιτροπής στην οποία μετέχει και η ίδια. Οι άλλοι κριτές του show είναι ο will.i.am, ο Sir Tom Jones κιαι ο Danny O’Donoghue των “The Script”.

Σίγουρα ναι”, απάντησε η Jessie στην ερώτηση αν θα συνεργαζόταν με κάποιον από τους προαναφερθέντες, για τους οποίους τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση. “Η καριέρα κάθε καλλιτέχνη έχει πολλές στιγμές και στοιχεία που τον εμπνέουν. Και οι τρεις τους είναι εξαιρετικοί καλλιτέχνες. Θα ήταν τιμή για μένα να συνεργαστώ με οποιονδήποτε από τους τρεις. Αλλά ειδικότερα με τον Tom και ελπίζω αυτό να συμβεί πολύ σύντομα!”, δήλωσε η Jessie στο περιοδικό more!

Σε ερώτηση με ποιον από τους τρεις κριτές νιώθει πιο «κοντά», η Jessie προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει αναφέροντας ότι και οι τρεις είναι πολύ προσιτοί και κάνουν καλή παρέα. “Μπορώ να απαντήσω «με όλους;»”, ήταν η πρώτη απάντηση της Jessie. “Όλοι τους είναι υπέροχοι. Παρακολουθώ τον Tom και «ρουφάω» κάθε του λέξη. Η ενέργειά του ως καλλιτέχνη είναι αστείρευτη. Με τον will.i.am είμαστε πολύ κοντά και περνάμε καλά. Αστειευόμαστε συχνά και φερόμαστε μερικές φορές ανόητα. Αλλά είναι σοβαρός όταν πρέπει και το ίδιο κάνω κι εγώ. Όσο για τον Danny, τι να πω. Είναι πολύ γλυκός άντρας. Πιστεύω ότι θα γίνει ο καρδιοκατακτητής του show. Απλά κοιτάξτε τις βλεφαρίδες του!”, ολοκλήρωσε την απάντησή της η Jessie, χωρίς να απαντήσει επί της ουσίας.

Το talent show, πάντως, φαίνεται ότι βοήθησε τη Jessie να δημιουργήσει νέο δεσμό. Σύμφωνα με τις ανεπιβεβαίωτες φήμες, οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή η τραγουδίστρια την οδήγησαν σε αναζήτηση συμβουλών από τον Tinie Tempah. Μετά τις τηλεφωνικές συμβουλές, ο Tinie την κάλεσε σπίτι του, γνωρίστηκαν καλύτερα και φέρονται να βγαίνουν μαζί. Οι φήμες δεν μιλούν ακόμα για δεσμό, αλλά για αρκετές συναντήσεις στις οποίες φαίνεται να διερευνούν αν ταιριάζουν. Ο χρόνος θα δείξει…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here