3/12/2013
www.musiccorner.gr

Τα ομορφότερα και πιο γλυκά νανουρίσματα της ελληνικής μουσικής συγκεντρωμένα σε ένα δίσκο!

Η Λυδία Σέρβου ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο συνθέσεις για παιδιά που έχουν γράψει μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής:

Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Λοϊζος, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Χρήστος Λεοντής, Χάρις Αλεξίου, Νίκος Κυπουργός, Λίνα Νικολακοπούλου, Βασίλης Δημητρίου, Σάββας Σάββα, Ανδρέας Καραγιαννίδης, Ηλίας Λιούγκος, Κώστας Βίρβος, Γιάννης Τσέρτος, Μιλτιάδης Σελανιτσιώτης, Ισιδώρα Σιδέρη, Στέφανος Κορκολής, Αντα Δούκα, Γιώργος Θεοφάνους, Λεωνίδας Μαλένης, Αγαθή Δημητρούκα, Διονύσης Τσακνής, Νεοκλής Νεοφυτίδης, Νίκος Παπακώστας.

cd_servou_2013

Η Λυδία Σέρβου δουλεύει μαζί με παιδιά από τα 17 της χρόνια, διδάσκοντας μουσικοκινητική αγωγή σε ηλικίες από 2 έως 7 ετών. Στόχος του δίσκου «Κάμε τον Ύπνο Σύννεφο» ήταν, όπως λέει και η ίδια: «να δημιουργήσω στον ακροατή την εικόνα μιας μάνας ή ενός πατέρα που νανουρίζει το παιδί του μέσα σ’ ένα δωμάτιο. Σαν να πήρε την κιθάρα του ή τη φλογέρα του και του λέει ένα νανούρισμα για να χαλαρώσει το παιδάκι και να κοιμηθεί. Για αυτό το λόγο σχεδόν σε όλα τα τραγούδια χρησιμοποιήσαμε ένα με δύο όργανα».

Ένας ποιοτικός δίσκος για μικρά και μεγάλα παιδιά!
Το πιο όμορφο δώρο για νέους γονείς!

Ο δίσκος, που συνοδεύεται από ένθετο βιβλιαράκι με τους στίχους των τραγουδιών, κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

servou_2013_12_01

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here