23/5/2011
www.musiccorner.gr

O Βαγγέλης Γερμανός, ο Βασίλης Καζούλλης και ο Νίκος Ζιώγαλας, φίλοι καλοί από τα παλιά, κατάφεραν να αξιοποιήσουν τη μοναδική χημεία που τους συνδέει, δημιουργώντας μαζί με την εξαιρετική μπάντα τους, ένα πρόγραμμα  γεμάτο αμεσότητα και μουσική γενναιοδωρία, μια συναυλία γεμάτη από τραγούδια που αγαπήσαμε και ακόμα αγαπάμε. Ποιός δεν έχει σιγοτραγουδήσει την «Μπανιέρα», την «Κρουαζιέρα», της «Μάσκες», το «Σκλάβος σου για πάντα», την «Φανή», το «Αν ήσουν Άγγελος», το «Βορεινό Λιμάνι», τα «Αεροπλάνα», την «Βασιλική»  το «Σαν Στάρ Του Σινεμά», το «Πάρε με απόψε, πάρε με», το «Θα σου φανερωθώ» και πολλά άλλα.

Οι τρεις τραγουδοποιοί αναμειγνύονται μοναδικά σε ανατρεπτικές ερμηνείες όπου τα τραγούδια, οι φωνές, η δύση, η ανατολή, η παράδοση, το νταούλι, το μαντολίνο, το βιολί, το παρελθόν και το παρόν μπλέκονται και δημιουργούν την αίσθηση της γιορτής, της παρέας που σε προσκαλεί να την ακολουθήσεις.

Ο Βαγγέλης Γερμανός, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες τραγουδοποιούς, είναι ένας μαθηματικός του συναισθήματος, στα τραγούδια του λύνει με ακρίβεια τις εξισώσεις και τους γρίφους που ταλαιπωρούν την ύπαρξή μας, χωρίς να χάνει την πίστη του στον άνθρωπο και στην αλλαγή προς το καλύτερο.

Ο Βασίλης Καζούλλης, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, που στα 25 χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας έχει υπογράψει κάποια από τα πιο τρυφερά  και  χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα.

Ο Νίκος Ζιώγαλας, έχει γράψει και ερμηνεύσει μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια της τελευταίας εικοσαετίας, τα τραγούδια του, δεν έχουν πάψει στιγμή να μας συντροφεύουν από το ραδιόφωνο ή στις παρέες, έχει γράψει επιτυχίες που έχουν αποδειχτεί διαχρονικές.

Το πρόγραμμα της περιοδείας θα ανακοινωθεί σύντομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here