20/1/2014
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Η πρώτη επαφή έγινε πριν λίγα χρόνια με το «Θρυψαλλάκι» σε στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Η  μικρή αυτή συνάντηση έμελλε να έχει συνέχεια και έτσι ο Θέμης Καραμουρατίδης και η Γιώτα Νέγκα συνεργάζονται αυτή την περίοδο για ένα ολοκληρωμένο album που αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Feelgood στις αρχές του επόμενου μήνα. Ένα λαϊκό, ευθύ άλμπουμ με τραγούδια σαν από πάντα. Μόνο που γράφτηκαν σήμερα. Τους στίχους στη νέα δουλειά υπογράφουν ο ίδιος ο Θέμης Καραμουρατίδης, ο Οδυσσέας Ιωάννου,  ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, η Λήδα Ρουμάνη και ο Δημήτρης Χαλιώτης.

negga karamouratidis

Τίτλος του νέου άλμπουμ, που περιμένουμε με ανυπομονησία, «Καινούριο φιλί». Ένα  πρώτο δείγμα από τη νέα αυτή δουλειά πήραμε πριν από λίγους μήνες με το τραγούδι «Ευθεία γραμμή», ένα στιβαρό ζεϊμπέκικο με δυνατό συναίσθημα σε στίχους Λήδας Ρουμάνη, το οποίο αγαπήθηκε πολύ και συνεχίζει το ταξίδι του στα ραδιόφωνα όλης της χώρας. Αυτές τις μέρες έχουμε την τύχη να ακούσουμε ραδιοφωνικά ένα ακόμη  τραγούδι από το album, το «Αγάπη στις επαναλήψεις» και αυτό σε στίχους της Λήδας Ρουμάνη.

Η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης θα παρουσιάσουν τα νέα τους τραγούδια καθώς και στιγμές από την προσωπική τους δισκογραφία και επιλογές από αγαπημένα ελληνικά κομμάτια στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus από τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα, για λίγες παραστάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here