25/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Μετά τους Coldplay και την Beyonce, ήρθε και η ώρα των U2 να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους στο φετινό Glastonbury Festival!

Το ιρλανδικό συγκρότημα θα εμφανιστεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου στην Pyramid Stage του διάσημου φεστιβάλ, κάτι που δεν κατάφεραν να κάνουν πέρυσι, όταν και πάλι είχαν προγραμματίσει εμφάνισή τους, αλλά υποχρεώθηκαν να την ματαιώσουν εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας του Bono.

Η είδηση ανακοινώθηκε από τον κιθαρίστα του συγκροτήματος Edge κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων του περιοδικού NME. Ο Edge, σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα, συνεχάρη τους Michael και Emily Eavis για την βράβευση στην κατηγορία του καλύτερου φεστιβάλ και βρήκε την ευκαιρία να ανακοινώσει τη συμμετοχή του συγκροτήματος αυτό το καλοκαίρι.

Στο μήνυμά του ο Edge ανέφερε : “Περισσότερο είναι τρόπος ζωής και όχι φεστιβάλ (το Glastonbury). Πέρυσι δεν καταφέραμε να παίξουμε σε μια σκηνή που αποτελεί σύμβολο του φεστιβάλ. Ανυπομονούμε να ανέβουμε στην Pyramid. Και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα εμφανιστούμε μπροστά στο καλύτερο κοινό των φεστιβάλ. Θα σας δούμε εκεί”, ολοκλήρωσε ο κιθαρίστας των U2 το μήνυμά του.

Από την πλευρά του ο Michael Eavis δήλωσε : “Μετά την απογοήτευση που οι U2 δεν κατάφεραν να εμφανιστούν πέρυσι στο φεστιβάλ, σας ανακοινώνω με χαρά ότι είμαστε διπλά ενθουσιασμένοι με την προσμονή της εμφάνισης αυτού του supergroup την Παρασκευή το βράδυ”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here